Theo Hernández: “Új szezon, új kihívások”

0

Theo Hernández, a Milan francia balhátvédje elmondta, hogy alig várja az új szezon kezdetét és bízik abban, hogy az előző idényhez hasonlóan jó teljesítményt fog nyújtani.

Theo egyértelműen a legjobban teljesítő játékosok között volt az előző idényben és maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A 22 éves játékos tavaly nyáron 20 millió euróért érkezett és 36 tétmeccsen 7 gólt illetve 5 gólpasszt jegyzett.

“Jó érzem magam és nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdjük az új szezont. Jó volt a pihenő és most visszatérünk a munkához. Örömmel tölt el, hogy újra láthattam a csapattársaimat, az edzőt és Maldinit. Izgatott vagyok a bajnokság indulása miatt. Három hét után nem könnyű visszatérni, de jól dolgozunk az edzéseken és fokozatosan arra törekszünk, hogy a lehető legjobb formában legyünk.” – mondta Hernández.“Igazából jó szezonunk volt, de most a legfontosabb, hogy tovább dolgozzunk. Új szezon és új kihívások jönnek, szeretnénk a legmagasabb pozícióban végezni a tabellán. Nagyszerű idény áll előttünk és remélem, hogy hasonlóan fogok teljesíteni vagy még jobban. Jó volt a szezonom, sok góllal és gólpasszokkal.”

“Szurkolók? Nagyon boldog vagyok, hogy mindenki támogat és mellettem áll. Ez a legfontosabb. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, hogy mindig velünk vannak és támogatnak minket. Remélem, hogy hamarosan mindannyian együtt ünnepelhetünk a San Siróban.” – tette hozzá.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet