2022. szeptember 27., kedd

Pato szerződést bontott klubjával, irány a Serie A?

-

Alexandre Pato immáron szabadon igazolhatóvá vált és a legfőbb szándéka, hogy az átigazolási időszakban visszatérjen korábbi sikereinek helyszínére, azaz Olaszországba.

A GloboEsporte arról számolt be, hogy Pato közös megegyezéssel szerződést bontott a Sao Paulo együttesével, így jelenleg klub nélkül van. A 30 esztendős brazil csatár szerdán aláírta a kontraktus felbontását és elbúcsúzott a csapattársaitól.

Pato szerződése eredetileg 2022-ig szólt a brazil klubbal, azonban a játékos lemondott a fennmaradó fizetéséről, a végkielégítéséről és a bérhátralékáról.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja szerint Pato vissza akar térni Olaszországba, ahol 2007 és 2013 között játszott. A brazil csatár az elmúlt években a Sao Paulo előtt megfordult a Tianjinban, a Villarrealban és kölcsönben a Chelsea-nél is.

Arról nincsenek információk, hogy a Milan szívesen látná-e Patót. A klub vezetősége jelenleg nem tervez új csatárt igazolni, azonban a közelgő EL-selejtezők átértékelhetik a helyzetet és könnyen lehet, hogy Zlatan Ibrahimovic maradása esetén a cseréjének érkezik valaki a nyáron, mivel Stefano Pioli elsősorban szélsőként számít Ante Rebicre és Rafael Leaóra egyaránt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kár álmodozni nem fogja Gazidis leigazolni, pedig kiegészítő embernek tökéletes lehetne, mert rutinos és nem nyafogna, ha padoznia kellene. Amennyiben nem sérül meg senki egész szezon alatt, akkor teljesen fölösleges lenne, de ez különbözteti meg a jelenlegi Milan-t a nagy csapatoktól, hogy ők Coutinho-t vagy Griezmann-t padoztatnak.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS