Igent mondott a Milannak a Tottenham védője

4

Olasz sajtóhírek szerint Serge Aurier, a Tottenham jobbhátvédje igent mondott a Milan megkeresésére.

Kétségtelen, hogy erősítésre szorul a jobbhátvéd poszt, ugyanis Davide Calabria és Andrea Conti sem nyújtott meggyőző teljesítményt az utóbbi években.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja arról számolt be, hogy Aurier pozitív visszajelzést és zöld utat adott, hogy csatlakozzon a Milanhoz. A klub vezetősége folytatja a megbeszéléseket a játékos ügynökével és megkezdte a tárgyalásokat a Tottenhammel.A 27 éves elefántcsontparti hátvéd 2017 óta erősíti a Spurst és azóta 83 tétmeccsen 6 gólt illetve 14 gólpasszt jegyzett. A Sky szerint Aurier játékjogáért a londoni együttes 20 millió eurót kér, a Milan ennél alacsonyabb összeget kínál, nagyjából 15 milliót.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Segítsetek, jó lenne Ő nekünk?

  Őszintén megmondom én eddig csak a botrányairól, kirohanásairól, rossz teljesítménye miatti problémáiról (és a sajnálatos családi tragédiájáról) hallottam, amikor meccsen láttam a “semmi extra” kifejezést lehetett ráaggatni. Jót nem, rosszat annál többet olvastam és főleg a pályán kívüli dolgairól hallottam. De ez alapján nem ítélkeznék, mivel Theo, Bennacer, Leao stb. játékát sem ismertem. Viszont Ő már 27 éves, nagy csapatokban játszott és nem váltotta meg a világot finoman szólva.

  Aki többet látta játszani írja meg legyen kedves hogy miért is lenne Ő jó nekünk.

  • A kétségeidet nem tudom eloszlatni, de az biztos, hogy Continál és Calabrianal jelenleg jobb játékos. A jobb oldalunk sajnos igen ingatag volt a szezon során. Hozzáteszem, hogy Calabriaban még benne van a fejlődési lehetőség, de nekünk az előrelépéshez azonnali erősítést jelentő játékosokra van szükségünk.

   • Ha ebből indulunk ki akkor egyértelmű, hogy Continak kell mennie. Calabria szerintem jó játékos. Nem tudom megítélni most mennyivel jobb vagy rosszabb, mint Aurier, de ketten biztosan megoldanák a jobb oldalt, illetve Calabria bal oldalon is bevethető ami nagy előny.
    Aurier amúgy baromi balhés játékos lehet, ettől nagyon tartok.

 2. Régebben asszem a psg-ben volt akkor baromi fürge és agilis játékos volt. A mostani játékáról nekem is csak a “semmi extra” jut eszembe.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet