Úgy tűnik, hogy nincs visszaút: Giacomo Bonaventura hat év után távozik a Milanból.

Bonaventura a szombati Cagliari elleni szezonzáró után a könnyeivel küszködve hagyta el a San Siro gyepszőnyegét és ugyan az elmúlt napokban felmerült annak a halvány reménye, hogy a klub új szerződést kínál neki és mégis marad a Milanban, azonban mostanra borítékolható a távozása – különösen a mai bejegyzése után.

Jack a hivatalos közösségi oldalán búcsúzott el a Rossoneritől.

“Köszönöm!

Egy álmot éltem át. A Milannál töltött évek felejthetetlen élményt jelentenek számomra. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akikkel átéltem ezt a fantasztikus kalandot: az elnököknek, igazgatóknak, edzőknek, csapattársaknak, orvosoknak és gyógytornászoknak. Köszönet mindazoknak, akik Milanellóban a színfalak mögött dolgoznak. Ők a Milan valódi motorja és nekik köszönhetően minden nap otthon érezzük magunkat egy családban. Köszönet az összes Milan szurkolónak, akik mindig támogattak minket a legszebb és a legnehezebb pillanatban is. A San Siro hangulata egészen különleges, amelyet sohasem fogok elfelejteni.”

Bonaventura hat év alatt 184 tétmérkőzésen öltötte magára a piros-fekete mezt és ezeken 35 gólt szerzett illetve 30 gólpasszt osztott ki.

8 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Nekem más a véleményem. 7 millió körül jött anno, egyáltalán nem drágán és bőven megszolgálta az árát. Sosem volt ő örök ígéret szerintem, megbízható közepes szintet tudott hozni. Önzőnek sem mondanám, Taarabt , na ő önző volt. Maradhatott volna még, vhogy Raiolát érzem a távozása mögött.

  1. Nem sérült volna meg mindig, mikor formában van, akkor talán berobbant volna, így viszont csak egy remek kiegészítő vagy csere ember volt, akivel gondolom megállapodtak már a háttérben tavasszal, ezért nem volt mit tenni, hiába játszott az utolsó pár meccsén emlékezetesen.