A Milan hivatalosan is bejelentette, hogy új exkluzív partneri szerződést kötött a FIFA videojáték-sorozatot fejlesztő és forgalmazó Electronic Arts vállalattal.

Nemrég eldőlt, hogy a szezon végén befejezi az együttműködését a Milan és a Pro Evolution Soccert fejlesztő Konami. A japán játékfejlesztő két éven keresztül volt a klub partnere, azonban a következő idényre már egy másik cég érkezik, az EA Sports.

A Milan hétfőn a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy egy több évre szóló exkluzív, prémium partnerséget kötött az EA Sports-cal.

“Az AC Milannal kötött partnerségünk tanúsítja az elkötelezettségünket, hogy autentikusabb interaktív játékélményt nyújtsunk a labdarúgás rajongóinak szerte a világon. A Milan egy dicsőséges és ikonikus futball klub.” – mondta Nick Wlodyka, az EA Sports alelnöke.

A következő években tehát az EA Sports lesz a Milan hivatalos futball gaming partnere. A FIFA játékban olyan Rossoneri-legendák is elérhetőek lesznek, mint Kaká, Andriy Shevchenko, Paolo Maldini vagy éppen Filippo Inzaghi.