A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetőségének július 15-ig van lehetősége aktiválni a Simon Kjaer szerződésében szereplő vásárlási opciót.

A 31 éves védő januárban érkezett a Sevilla együttesétől, miután Mattia Caldara csatlakozott az Atalantához. Kjaer szerződtetése nagyon jó lépés volt a klub részéről, hiszen nagyszerű teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat és túlszárnyalta a várakozásokat.

A megegyezés értelmében a Milannak opciója van Kjaer végleges megvásárlására és a MilanNews arról számolt be, hogy a piros-feketéknek július 15-ig van lehetőségük véglegesíteni az átigazolást. A portál azt is nyilvánosságra hozta, hogy a vételi opció mértéke mindössze 3,5 millió euró.

Ez azt jelenti, hogy a klub vezetőségének 10 napon belül 3,5 millió eurót kell utalnia a Sevillának, ha a következő szezonban is szeretné soraiban tudni a játékost. Ellenkező esetben Kjaer a kölcsönszerződés lejártával, vagyis augusztusban visszatér Spanyolországba a játékjogát birtokló Sevillához.

A MilanNews szerint pozitívak a jelek és várhatóan a Milan végleg meg fogja venni Kjaert, aki többször is kifejezte maradási szándékát, közvetlenül és közvetetten az ügynökén keresztül egyaránt.

4 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. A Fradinak sem okozna gondot ez az összeg…A jelen Milanba nélkülözhetetlen ember. A rutin meglátszik minden mozdulatán, meg azon is amikor lassabb az ellenfélnél 🙂 Viccet leszámitva, egyértelműen néhány évre megoldaná a közép back hianyát, még a védekező középpályások is sokat köszönhetnek neki.