A legfrissebb hírek szerint Ricky Massara, a Milan sportigazgatója egyre közelebb áll ahhoz, hogy egy év után távozzon a Rossoneri vezetőségéből.

Az 51 éves szakember 2019 nyarán csatlakozott a piros-feketékhez, miután hosszú évek után búcsút intett a Romának. Massara sportigazgató szerepkört betöltve dolgozott Paolo Maldinivel és Zvonimir Bobannal az átigazolások lebonyolításán.

A Calciomercato beszámolója szerint Massara egyre közelebb a távozáshoz és hamarosan elbúcsúzik a Milantól. Az egyik legvalószínűbb forgatókönyv, hogy visszatér a Romához, ugyanakkor a Bologna is szeretné a vezetőségben tudni.

A Repubblica arról ír, hogy a Roma vissza akarja vinni az olasz igazgatót a fővárosba.

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Úgy nagyon nehéz lesz fejlődnie a Milannak, ha a legrátermettebb, legtehetségesebb és legtekintélyesebb szakembereit képtelen megtartani.

    Egyelőre a sokkoló hírt olvasva és a könnyeimmel küszködve bele sem mertem gondolni abba, hogy ki jöhetne szóba, aki megfelelően tudná pótolni Massarát.

    • Arról nem is beszélve, hogy erről az áldemokratikus marhaságról (az összes igazgató folyamatosan hangoztatta, hogy közösen döntenek…) kiderült, hogy működésképtelen. Mi történt? Bobant kirúgták, Maldinit és Massarát pedig ki fogják rúgni, mert Gazidisnek (meg az Elliottnak) nem tetszett a pofájuk. Az üzleti életben ez a rendszer marhaság, semmi másra nem jó, csak a felelősség megosztására. Ráadásul nem arról van szó, hogy 5 kérdésben majd a ti véleményeteket fogadjuk el, 5-ben pedig az lesz, amit mi mondunk… Komolytalan ötlet volt ez az egész. Egyszerűen kellett valami pozíció a legendáknak, mert a tanácsadó túl snassz lett volna. Az igazgató mennyivel jobban hangzott, nemde?