Megúszta a súlyos eltiltást a Milan horvát csatára, Ante Rebic a Juventus elleni durva belépőjéért.

A Milan már bő negyedóra után emberhátrányba került a Juventus ellen az Olasz kupa elődöntőjében. Rögtön Cristiano Ronaldo kimaradt tizenegyese után a Milan védői felszabadítottak és Rebic felugorva akart labdát szerezni, azonban nagyon csúnyán mellbe rúgta a labdát elfejelő Danilót.

Orsato előbb sárga lapot akart felmutatni, azonban a VAR-szobából a fülére súgtak és ennek következtében azonnali piros lappal jutalmazta a horvát válogatott játékos mutatványát. A kiállítás miatt a Rossoneri közel 80 játékpercet töltött a pályán 10 emberrel.

A fegyelmi bizottság döntése értelmében Rebic egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott az ellenfél testi épségét veszélyeztető játéka miatt. A szabályok értelmében a Serie A és az Olasz kupa küzdelmei elkülönülnek egymástól, vagyis az eltiltástól függetlenül Rebic bajnoki meccsen pályára léphet.

A 26 éves támadó eltiltása kizárólag az Olasz kupára vonatkozik, így ezt a következő szezonban fogja letölteni.

Ante Rebic bocsánatot kért az edzőtől és a csapattársaitól a Juventus elleni kiállítása miatt. A horvát csatár nagyon dühös volt magára és sajnálja a történteket, hogy még nehezebb helyzetbe sodorta csapatát. A klub úgy döntött, hogy Rebic nem kap pénzbírságot.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hát ezt méltatlanul megúszta. 1 kupameccs, vicc. A mozdulat védhetetlen, akár maradandó károsodást is okozhatott volna. Ez szerintem nincs benne a játékban, ehhez idiótának kell lenni. Nagy-nagy mínusz nálam Rebic neve mellé.

  2. Forrófejű, toklász délszláv, ügyes amúgy, de nem sok mértékletesség szorul ebbe se. Én a szezon végéig már nem játszatnám, és küldeném vissza Frankfurtba, oda való az ilyen. A szezon egyetlen értelmes meccsét is elszúrta nekünk, miután Donnarumma kivédett egy 11-est is… mit gondolt??! Normális az ilyen?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet