A MilanNews megbízható forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a múlt héten a klub vezetősége kapcsolatba lépett Mino Raiolával és a megbeszélésen hat játékos került szóba, név szerint Alessio Romagnoli, Gigio Donnarumma, Zlatan Ibrahimovic, Jack Bonaventura, Denzel Dumfries és Ryan Gravenberch.

ROMAGNOLI – A Milan csapatkapitányának jelenlegi szerződése 2022 nyaráig szól és a klub ezt szeretné meghosszabbítani. Raiola legalább 4,5 millió eurós fizetést akar kiharcolni Romagnolinak, ez 1 millió eurós emelkedés a jelenlegi egyezséghez képest. A Milan hajlandó hasonló bért kínálni, azonban az összeg bónuszok teljesülése esetén érné el a négy és fél milliót. A felek szándéka közös a folytatást illetően: a Milan meg akarja tartani Romagnolit, aki maradni szeretne a csapatnál.

DONNARUMMA – Gigio közel áll a Milanhoz és ismertette Raiolával a szándékát, miszerint maradni akar. Az olasz kapus egy többéves szerződést írhat alá a jelenlegihez hasonló bérrel. A Milan szempontjából előnyös a szerződéshosszabbításról szóló tárgyalásokon, hogy nincs igazán komoly érdeklődés Donnarumma iránt. A MilanNews szerint az a forgatókönyv is megvalósulhat, hogy egy 60 millió eurós kivásárlási záradékot illesztenek a 21 éves kapus új kontraktusába, amely abban az esetben lép érvénybe, ha a Milan nem vesz részt a Bajnokok Ligájában.

IBRAHIMOVIC – Zlatan helyzete a legbonyolultabb az említett játékosok közül. Valószínűleg a klub vezérigazgatójával való vita az egyik edzésen nem volt véletlen. A klub eddig még nem tárgyalt Ibrahimoviccsal a hosszabbításról. A portál szerint Ralf Rangnick – amennyiben csatlakozik a Milanhoz – nem vétózza meg a svéd klasszis maradását.

BONAVENTURA – A Milan nagyra értékeli, hogy az olasz középpályás maximális rendelkezésre állást mutatott és további két hónappal hosszabbított a szezon befejezéséig, azonban minden bizonnyal a következő idényben már nem lesz a keret tagja. Hacsak nem történik rendkívüli meglepetés, akkor Jack hat év után távozik. Bonaventura – aki augusztusban lesz 31 éves – a maradás érdekében megelégedne a jelenlegi fizetésével, ami éves szinten 2 millió euró.

DUMFRIES – A PSV Eindhoven csapatkapitánya is szóba került a Raiolával folytatott megbeszélésen. A Milan érdeklődést mutatott Dumfries iránt és a holland klub 20 millió euróra tartja az értékét. A milánói együttes szeretné bevonni Ricardo Rodríguez játékjogát az üzletbe körülbelül 5 millió euró értékben, azonban a PSV csak és kizárólag pénzt akar kapni a játékosért. A jelenlegi helyzet szerint leálltak a tárgyalások és nincsenek fejlemények.

GRAVENBERCH – A 18 éves középpályás néhány nappal ezelőtt írt alá új szerződést az Ajax együttesével. Azt megelőzően Raiola beajánlotta a Milannak, mindezt sikertelenül. A sztárügynök 5 millió euró jutalékot kért, hogy Gravenberchet a Rossonerihez vigye, azonban a klub ezt udvariasan visszautasította.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jól csinálja az öreg bár utálom mint a s.art.Az életben nem fogunk tőle megszabadulni.
    Ráadásul miután a másik nagy guru Mendes embereivel befürödtünk igy még inkább pole pozicióba érezheti magát nálunk.AC Raiola.

  2. Donna ha maradni akar minek a 60M kivásárlási záradék?A PSG röhögve kifizeti ha akarja de van még egy pár csapat akinek ez nem nagy pénz.Mondjuk évek óta bizunk a BL-ben,na de mégis.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet