Rossz hír érkezett Milanellóból, ugyanis Zlatan Ibrahimovic a ma reggeli edzésen vádlisérülést szenvedett, amelynek következtében nagy valószínűséggel hosszabb ideig nem léphet pályára.

Nagyjából három hete zajlanak az egyéni edzések a Milannál és a mai napon sérülés történt. A Sky Sport Italia és a MilanNews információi szerint Ibrahimoic megsérült a hétfő reggeli tréningen. A svéd csatár holnap részletes orvosi vizsgálatokon vesz részt, hogy kiderüljön, mennyire súlyos a sérülése és pontosan mennyi időt kell kihagynia.

Ibrahimovicnak vádlisérülése van és a jelentések szerint komolynak tűnik a sérülés, tekintettel az életkorára is, így fennáll annak a kockázata, hogy hosszabb kényszerpihenő vár rá és akár a szezonja is véget érhet. A Milan bízik abban, hogy a 38 éves csatár Achilles-ina nem sérült meg.

A játékos mankók nélkül hagyta el a milanellói edzőközpontot, ennek ellenére nagy az aggodalom a sérülés mértéke és a gyógyulási idő miatt.

A sérülés egy egymás elleni edzőmeccsen történt, amikor Zlatan távoli lövéssel próbálkozott és fájdalmat érzett a vádlijában. Nagy az esély arra, hogy túlfeszítette a vádliját, amivel már januárban illetve februárban is problémái voltak.

2 hozzászólás a bejegyzéshez