Szoboszlai Dominik ügynöke, Esterházy Mátyás a Tuttomercatowebnek nyilatkozott ügyfele jövőjéről és elismerte, hogy jelen pillanatban az Olaszországba igazolás tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek.

A Milanhoz közel álló források szerint a klub vezetősége szemet vetett a magyar válogatott középpályásra, aki a nyár egyik célpontja lesz. Szoboszlai iránt a Rossoneri mellett a Lazio is érdeklődést mutat. Nemrég Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya is arról nyilatkozott, hogy a fiatal játékos Olaszországban folytathatja.

Ezúttal Esterházy Mátyás, Szoboszlai ügynöke nyilatkozott a játékos jövőjéről.

“Jelenleg nagyon egyszerű a helyzet. Dominik befejezi a szezont Ausztriában, aztán meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok az öt európai topligában. Az elkövetkező hetekben már tisztábban fogunk látni. Nem rövid vagy hosszú távban gondolkozunk, hanem a megfelelő projektben. Csak a lehetőségekre és a legjobb projektre koncentrálunk. Természetesen a folyamatos játéklehetőség kiemelt helyet foglal el a döntésnél. Azt fogjuk választani, ahol Dominik a lehető legtöbbet fejlődhet. Véleményem szerint az egyik legjobb lehet a posztján Európában.” – mondta Esterházy a TMW-nek.

“Végül a játékos fogja meghozni a döntést. Amennyiben úgy hozza a helyzet, akkor valóban az olaszországi folytatás a legvalószínűbb forgatókönyv.”

A játékos ára is szóba került, azonban az ügynök nem tudott konkrétumokat mondani.

“Nagyon nehéz az értékéről beszélni, mert azt a piac határozza meg. A járvány miatt még soha nem volt ennyire instabil a piac. éppen ezért nehéz meghatározni az árát.”

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Vajon jó lesz-e neki, ha idejön? És a válogatottnak (nekünk), ha csak padozik? Én csak Rangnickkal együtt jönnék a helyében. Ha a fiam lenne, inkább az RB Leipzig felé terelném, vagy olyan helyre, ahol rendszeresen játszhatna nemzetközi kupákban. Dominiknek nem kellene kapkodnia, a Salzburgban is jó (jobb?)helyen van. Sajnos a Milannak csak múltja van jelenleg.

  2. Ha fiatal nem olasz nemzetiségű focista lennék, biztosan nem Olaszba mennék. Mert itt vagy megérted azonnal az edzők elképzelését vagy a padon találod magad. Egyik olasz mister sem szeret tanítani, csak a csapat legjobbjaival dolgozni, kivéve Gasperini.
    Én németbe mennék az ő helyébe ahogy Haaland is csinálta. Könnyebb beilleszkedni márcsak a nyelv miatt is. Persze ha Rangnick jön akkor nyilván lesz játék lehetősége.