A Milan bejelentkezett Szoboszlai Dominikért

3

Az egyik legmegbízhatóbb forrásnak számító MilanNews arról számolt be, hogy a Milan élénk érdeklődést mutat Szoboszlai Dominik iránt, aki a nyári célpontok között van.

A 19 éves középpályás néhány nappal ezelőtt nyilatkozott és titokzatosan beszélt a Rossoneri érdeklődéséről.

“Jelenleg nem mondhatok semmit a Milan érdeklődéséről. Ha valami kialakulóban van, akkor az azt fogja jelenteni, hogy ez a sorsom. Ugyanakkor a végső döntést én fogom meghozni, de vannak más ajánlataim is.”Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője a Milan az egyik klub, amely versenybe szállt Szoboszlai megszerzéséért, akit az egyik legnagyobb tehetségnek tartanak Európában. A klub vezetősége megkezdte a játékos átigazolási árának feltérképezését és közvetítők bevonásával megpróbálja csökkenteni a Salzburg igényeit.

A MilanNews megjegyzi, hogy a magyar válogatott középpályás fizetése egyáltalán nem okozna gondot a klub számára, hiszen a bére alacsonyabb, mint a Milan játékosok átlagfizetése. Így ha a tárgyalások a közeljövőben esetleg előrehaladott állapotban fognak járni, nem lesz probléma megállapodni Szoboszlaival a személyes feltételekről.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Meglátjuk. Ha Ragnick kérte, akkor lehet belőle, akár üzlet is hosszú távon. Ne feledjük még csak 19!
    Akár még lehet is valami…

  2. Ha igaz a hír, akkor az egyik szemem sír a másik nevet.. örülnék, mert magyar játékos, de elszomorítana, mert néhány évvel ezelőtt a primaverába se fért volna be.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet