2022. október 07., péntek

Szoboszlai a Milan érdeklődéséről beszélt

-

Szoboszlai Dominik, az RB Salzburg középpályása titokzatosan nyilatkozott, amikor a Milan érdeklődéséről kérdezték és megnevezte a példaképét is.

A 19 éves játékost az utóbbi hetekben az olasz sajtó számtalan alkalommal szóba hozta a Rossonerivel. Szoboszlai vonzó célpont lehet a klub számára a nyári átigazolási időszakban az életkora, a piaci értéke, a fizetése és a benne rejlő potenciál miatt.

Az olasz klubok közül leginkább a Milan és a Lazio érdeklődéséről lehetett hallani, de a Juventusszal és az Interrel is összeboronálták.

“Jelenleg nem mondhatok semmit a Milan érdeklődéséről. Ha valami kialakulóban van, akkor az azt fogja jelenteni, hogy ez a sorsom. Ugyanakkor a végső döntést én fogom meghozni, de vannak más ajánlataim is. Úgy fogok választani, ami számomra és a karrierem szempontjából a legjobb.” – mondta Szoboszlai.

“A Serie A egy kiváló bajnokság, de a Premier League és a Bundesliga is az.”

“A példaképem Cristiano Ronaldo. Gyerekkoromban felfigyeltem rá és végigkövettem a fejlődését, amíg a világ legjobbjává vált.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Olaszországban elengedhetetlen, hogy megtanuljon olaszul egy játékos, ez okozza az első akadályt sok külföldi fiatalnál, de utána is ott van az, hogy a rutint kell erőltetni az olasz edzők szerint, mert komolyabb taktika fegyelmezettséget várnak el, mint egy bundesligaban. A német edzővel megváltoznának ezek a dolgok is, ezért fontos lenne pontot tenni az ügy végére, mert lecsúszunk pár fiatal játékosról, akikben van potenciál.
    Kakának kéne lenni a példaképnek, mert ő már fiatalon sem volt önző és C.Ronaldo sokat köszönhet Fergussonnak, aki leszoktatta erről, de a Milan-ban nincs ilyen tudású és tekintélyű edző.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS