Ricardo Kaká, a Milan korábbi Aranylabdás játékosa a legszebb és a legrosszabb emlékéről is beszélt a legutóbbi interjújában. Továbbá Ricky megnevezte a legjobb játékosokat, akikkel valaha együtt játszott. A választása két honfitársára esett.

A LEGJOBB JÁTÉKOSRÓL, AKIVEL VALAHA JÁTSZOTT
“Sok fenomenális játékossal volt lehetőségem együtt játszani, de Ronaldo volt közülük a legjobb számomra. Utána Ronaldinho nevét mondanám.”

A LEGSZEBB GÓLJÁRÓL
“Soha nem voltam villámgyors játékos, de nagy figyelmet fordítottam a gyorsulásom fejlesztésére. Ebből fakadt a legszebb gólom is, amelyet a Manchester United ellen szereztem 2007-ben a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Az idő múlásával sokat fejlődtem a lövések tekintetében és az erő helyett a pontosságra fektettem a hangsúlyt. Ezzel az elhivatottsággal születtem.”PÁLYAFUTÁSA LEGSZEBB PILLANATAIRÓL
“Nem egy van, de a legtöbbjüket a Milanban szereztem: a 2007-es Bajnokok Ligája-győzelem, a Klubvilágbajnoki-siker, az Aranylabda és a FIFA Év Játékosa díj. Nagyon nehéz egyetlen pillanatot kiemelnem. Hét évet töltöttem Olaszországban és gyönyörű pillanatokat éltem át ott. Amikor a Manchester City ajánlatot tett értem, a szurkolók a házamhoz jöttek és énekeltek. Sok szép emlékem van, ezek örökké velem maradnak.”

A LEGROSSZABB EMLÉKÉRŐL
“2005, Isztambul… Ehhez nem is fűznék többet.”

MILÁNÓRÓL
“Milánó a második otthonom és szomorú látni üresen a várost. Nagyon nehéz. Megpróbálom tartani a kapcsolatot az ott élő barátaimmal. Reméljük, hogy a járvány gyorsan véget fog érni. Milánó más lesz, de álom lenne újra egy élő várost látni. Minden milánói embernek azt kívánom, hogy ez teljesüljön.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet