A Milan újabb játékost igazol a Real Madridtól?

0

A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetősége a nyáron ezúttal a védelem jobb oldalára szerződtethet játékost a Real Madridtól, nevezetesen Alvaro Odriozolát.

A 24 éves jobbhátvéd a szezon első felében mindössze 5 meccsen lépett pályára a madridiaknál és a klub januárban kölcsönadta a Bayern Münchennek, ahol az aktuális szünetig 2 mérkőzésen játszott. Odriozola az idény végén visszatér a Realhoz, azonban kevésbé valószínű, hogy maradni fog a 2020/2021-es szezonra.

A következő szezonra nézve Odriozolával szemben Dani Carvajal és Achraf Hakimi (nyáron minden bizonnyal visszatér Madridba – a szerk.) is előkelőbb pozícióban van a kezdőcsapatba kerülésért folyó versenyben.A MilanLive szerint Theo Hernández után Odriozola személyében egy újabb kegyvesztetté váló Real-játékosra csaphat le a Rossoneri vezetősége. Rá is fér az erősítés a Milan védelmének jobb oldalára, hiszen Davide Calabria és Andrea Conti sem tudott hosszabb távon meggyőző teljesítményt nyújtani. A piros-feketéknél már tavaly nyáron illetve januárban is felmerült egy jobbhátvéd igazolása, akkor Zeki Celik neve.

Odriozola piaci értékét a transfermarkt 20 millió euróra becsüli. Nem elhanyagolható tényező, hogy a Real Madrid 2018 nyarán 30 millió eurót fizetett a játékjogáért.