A klub a szezon végén nem fog szerződést hosszabbítani Lucas Bigliával, aki néhány hónap múlva szabadon igazolható lesz és három év után távozik a piros-feketéktől.

A 34 éves középpályás 2017 nyarán érkezett a Laziótól a kínai hatalomátvétel után, azonban számos másik igazoláshoz hasonlóan egyáltalán nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Biglia összesen 63 meccsen lépett pályára a csapatban, ezeken 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. A sérülések sem könnyítették meg a dolgát, hiszen két és fél szezont tekintve több mint 40 meccsen volt harcképtelen.

A Calciomercato szerint Biglia az idény végén búcsút int a klubnak, ugyanis a Milannak nem áll szándékában szerződést hosszabbítani vele. Biglia távozása mellett szól, hogy nagyon sérülékeny és az egyik legjobban fizetett játékosnak számít évi 3,5 millió euróval, ennél többet csak egyetlen játékos keres a csapatban, Gianluigi Donnarumma.

A jelentés alapján Biglia számára az egyik opció a hazatérés lehet. Korábban az Argentinos Juniors és az Independiente együttesében játszott Argentínában, mielőtt 2006-ban aláírt az Anderlechthez.

A MilanLive állítása szerint az argentin védekező-középpályásnak az Egyesült Államokból, Katarból, Szaúd-Arábiából és az Egyesült Arab Emírségekből is lehet ajánlata a nyáron, mivel ezek a célállomások igen népszerűek az idősebb játékosok körében.

Biglia távozásának köszönhetően körülbelül bruttó 6 millió euróval fog csökkenni a Milan fizetési kerete.

2 hozzászólás a bejegyzéshez