“Hamarabb is dönthettek volna a halasztásról”

0

Stefano Pioli szerint jó döntés született, hogy elhalasztották a Genoa elleni meccset.

Mint ismert, a Lega Serie A döntése értelmében öt mérkőzést halasztottak el az olasz élvonal 26. fordulójában, beleértve a Milan-Genoa bajnokit is, amelyet eredetileg vasárnap délben rendeztek volna a San Siróban zárt kapuk mögött.

A KORONAVÍRUSRÓL
“Ez egy bonyolult szituáció. Reméljük, hogy a lehető leghamarabb megoldódik. Fájó ilyen kevés embert látni Milánóban az utcákon, de az egészség mindennél fontosabb. Bízunk benne, hogy hamarosan minden visszatér a normál kerékvágásba.”A GENOA ELLENI MECCS ELHALASZTÁSÁRÓL
“A futball a szenvedélyről és az érzelmekről szól, ami egy zárt kapus mérkőzésen nem adatik meg. Egész héten aggódtam, hogy a játékosok megértik-e, hogy milyen szurkolók nélkül játszani egy üres stadionban. Örülök, hogy elhalasztották a mérkőzést, de hamarabb is meghozhatták volna ezt a döntést.”

A FIORENTINA ELLENI DÖNTETLENRŐL
“Hiányzott a gyilkos ösztön. Egy szituáció miatt túlságosan megbűnhődtünk. Mindig ugyanazzal az intenzitással kell játszanunk, egyre nagyobb súlya van minden pontnak.”

IBRAHIMOVICRÓL
“Bajnokká és egyedülálló játékossá vált a tehetségének illetve az ambíciójának köszönhetően és nagy vággyal mindig új kihívásokra törekedett. Meg kell próbálnunk a legjobbat kihozni magunkból, csak ilyen mentalitással érhetünk el nagy dolgokat.”

A CSAPAT ÖSSZEÁLLÍTÁSÁRÓL
“Nem teljesen igaz, hogy a választás minden esetben az edzőn múlik. Ez csak részben igaz. Egy-egy választás a játékosokon is múlik, így ha elszántak és az edző rendelkezésére állnak, akkor nagyobb eséllyel kerülnek be a csapatba.”

REBICRŐL
“Rebic egy nagyon fontos perióduson megy keresztül, így kell folytatnia.”

A CSAPATRÓL
“A csapat nagyon jól edzett ezen a héten, a fizikai tesztek jó eredményt mutattak.”

GABBIÁRÓL
“Az ő játéka is azt mutatja, hogy a Milan gondol a jövőre. Matteo egy extra opció a védelemben. Ő egy komoly srác kiváló adottságokkal.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet