Elhalasztották a Genoa elleni mérkőzést

0

Az olasz élvonalbeli bajnokságot szervező Lega Serie A hivatalosan is bejelentette, hogy öt bajnoki mérkőzést elhalasztottak a 26. fordulóból, többek között a Milan-Genoát is.

Pénteken jelentették be hivatalosan, hogy a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendezik meg a vasárnap déli Milan-Genoa meccset, valamint további négy mérkőzést. Előzetesen több mint 50 ezer jegy talált gazdára és a klub a hét elején kérvényezte a meccs elhalasztását annak érdekében, hogy később közönség előtt játszhassák le a találkozót, de az illetékesek ezt elutasították.

Szombaton délben aztán megérkezett a hivatalos közlemény, amely alapján öt mérkőzést (Milan-Genoa, Juventus-Inter, Parma-Spal, Sassuolo-Brescia, Udinese-Fiorentina) elhalasztanak a bajnokság 26. játéknapján. Mindegyik meccset eredetileg zárt kapuk mögött kellett volna lejátszani.Az indoklás szerint egészségvédelmi és közbiztonsági okokból döntöttek a halasztás mellett, ugyanis Olaszországban járványügyi vészhelyzet alakult ki a koronavírus miatt.

Az összecsapásokat, azaz a Milan-Genoa meccset is május 13-án fogják lejátszani.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet