Lucas Biglia nemrég épült fel az előző sérüléséből, ám most újabb kihagyás vár rá.

A 34 éves középpályás 2020-ban eddig 7 tétmeccset hagyott ki izomsérülés miatt, azonban az előző héten már teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattársakkal és az Inter elleni derbin a cserepadon ült.

A MilanNews és a Sky Sport Italia tájékoztatása szerint Biglia a mai edzésen térdsérülést szedett össze Milanellóban. Állítólag az argentin játékos jobb térdében sérült a belső oldalszalag (MCL) és a következő napokban elvégezendő orvosi vizsgálatok után állapítható meg, hogy mennyi időt kell kihagynia. Ez azt jelenti, hogy Rade Krunic után újabb játékos nem áll Stefano Pioli rendelkezésére a soron következő hetekben.

Biglia 2017 nyarán csatlakozott a Milanhoz a Lazio együttesétől és a klubnak eddig összesen körülbelül 40 millió eurójába került – az átigazolási árát, valamint a fizetését összegezve. A 34 éves játékos három szezon alatt 8 különböző sérüléssel bajlódott és ezek miatt 40 mérkőzést hagyott ki.

A játékos szerződése az idény végén lejár és borítékolható, hogy a nyáron távozik.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Védekező középpályás, a 32. életévében járt, mikor leigazoltuk. Csodálkozni kellene, hogy 34 évesen tropára ment mindene?

 2. Ilyen esetekre azért kellene valami törvény, hogy ha x ideig nem tud pályára lépni akkor vagy automatikusan csökken az adott játékos fizetése vagy a szerződése szabadon felbontható a klub részéről. Emberként sajnálom, de a Milan szemszögéből vicc ami ezzel a palival történik. Caldara 2.0, az igazi álom meló szó szerint semmit nem csinál a fizetéséért, még ha nem is az ő hibája. A két balfácán fizetéséből egy igazi klasszis bére is kijött volna, elképesztően pechesek vagyunk.

 3. Vele kapcsolatban az igazán bosszantó, hogy miatta adta el a csapat Locatelli-t aki jelenleg egyik legjobb a posztján az egész ligában.

  • Csak úgy lehetsz egyik legjobb ha játszol. Nálunk Locatelli nem játszott volna folyamatosan ezért sem értem mikor tehetségeket ogazolunk egy olyan csapatba ahol azonnal várják az eredményt.

   • Ebben teljesen igazad van, viszont azt hiszem abban egyetértünk, hogy a Milan-nál csak a múlt miatt van teljesítmény kényszer!? 😀
    Lássuk be… Elmúlt 5-6 év eredményeit simán hozhattuk volna tehetségekkel is. Mondjuk Kessie közben folyamatosan élvezte a bizalmat ami elég érthetetlen.

 4. LGábor!

  Te is ilyen munkaadót kívánsz magadnak remélem. Ha nem tudsz dolgozni menni mert a munkába lesérültél,akkor ne kapjál pénzt és rúgjanak is ki. Nem túl humánus hozzáállás. 😉

  • A Milan nem valami szeretetszolgálat és nem is humanitárius egylet, egész egyszerűen nem érdemli meg azt a pénzt amit kap. Lenne benne gerinc magától mondana le a fizujáról, itt nem 20e ft táppénzről beszélünk, hanem 3m euroról, nem fog szegény éhen halni. Elvileg ez élsport, ha nem tud teljesíteni lépjen nincs itt semmilyen humanitárius kérdés.

   Egyébként simán elviselnék én is olyan munkáltatót, amelyik 3m eurót fizetne évente a nagy semmire táppénz nélkül is. Még fizetett szabit se kérnék:) Mondjuk most sincs:)

 5. Igazad van , mikor játszott is egy kalap szart nem ért és egy kisebb vagyont keresett , ő havonta megnyeri a lottót mert szó szerint a semmiért kapja a milliókat és az orvosi ellátást.

 6. No no! Itt nem a teljesítményéről volt szó… Mert az egy nagy 0. Én nem is igazoltam volna le annó,azzal is a Lazio járt jól.
  De ilyen hála istennek nincs,hogy valaki sérült és akkor lapát… sokat keresnek,nem vitás,de nézd már meg ezeket a versenylovakat. Ezek 33 évesen rosszabbul néznek ki mint én 42 évesen…

  • Nem csak a teljesítményről van szó valóban, hiszen pályára sem lép. Ilyen erővel a 60 éves gerincsérves apámat is leigazolhatnák aztán gondolom védenéd őt is, hogy szegény ember beteg nem illik még csak gondolati elven sem elzavarni. Pontosan ugyanannyit tenne hozzá a csapathoz, mint Biglia. Ha egy bokszoló nem képes ringbe lépni lapát, ha egy úszó nem tud úszni lapát, ez nem munkahely, hogy a szociális háló segítséget nyújtson a rászorulóknak. Itt nem a gonosz multi zsigereli ki a szegény Bigliát, itt Biglia zsigereli ki a klubot. Gondolok itt az összes olyan “élsportolóra”, akik évek óta semmit sem csinálnak.

   Egyébként két vagy hány év táppénz után még toleráns munkahelyről is lapátra teszik az embert, mit évek már néhány hónap után is sokszor, Biglia sem egy hete mozgásképtelen hanem már évek óta.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet