2022. október 07., péntek

Így búcsúzott Suso a Milantól és a szurkolóktól

-

Suso a közösségi oldalán egy videóval búcsúzott el a klubtól, a várostól és a szurkolóktól, miután hivatalosan is aláírt a Sevilla együtteséhez.

A két klub szerdán az esti órákban bejelentette, hogy a Sevilla 18 hónapra kölcsönvette Susót a Milantól egy vásárlási opcióval, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén kötelezően életbe lép. Állítólag a végleges megvásárlás attól függ, hogy a Sevilla kiharcolja-e a Bajnokok Ligája-indulást az idei szezonban.

Suso öt évvel ezelőtt érkezett és most búcsút int a Rossonerinek. Íme a búcsúüzenete, amelyet a közösségi oldalán egy videó formájában tett közzé.

Ez egy nagyon bonyolult éjszaka volt, az utolsó éjszakám a Milanban. Kicsit zavarodott vagyok. Mindig keveset beszéltem, de mindig szerettem a Milant és Milánót. Mindig mindent beleadtam ezekért a színekért és most lábujjhegyen távozom, ahogyan néhány évvel ezelőtt érkeztem. Soha nem tettem semmilyen kijelentést vagy ígéretet. Soha nem szerettem túlozni. Mindig arra törekedtem, hogy megvédjem a Milan mezt. Időnként jól teljesítettem, időnként nem, de mindig mindent megtettem őszinteséggel, szeretettel és elkötelezettséggel.

A Milannál emberré váltam, a pályán hitelességet szereztem és bemutatkoztam a nemzeti csapatban. Férfi és apa lettem a pályán kívül. Hiányozni fog a Milan, hiányozni fognak a séták a dóm téren, az összes itt dolgozó ember, a csapattársaim, a barátaim, az összes igazgató és a szurkolók. Mindenekelőtt hiányozni fog a gyönyörű Milan mez, amelyet mindig tiszteltem és szerettem.

Mindig a maximumot követeltem magamtól és megbánás illetve kétségek nélkül távoztam, emelt fővel. A feladatom itt véget ért, most nem rajtam múlik, de soha nem fogom elfelejteni sem a gyönyörű, sem a kevésbé gyönyörű dolgokat. Nehéz helyzetben érkeztem a Milanhoz, de mindig hajlandóságot mutattam, hogy megvédjem ezt a klubot a pályán.

Különös éveket éltünk meg együtt: számos tulajdonossal, sok igazgatóval és sok edzővel. Ma itt vagyok és senkinek sincs fogalma arról, hogy mit érzek most. Nem ez a megfelelő pillanat, hogy az érzelmeimről beszéljek, de higgyetek nekem: hiányozni fogtok!

Sok sikert és köszönöm, AC Milan! Mindig a klub rajongója leszek.

Szeretettel,
Suso

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nekem pedig nem tűnik annak. Szerintem ez korrekt búcsú volt. Nem volt sose egy nagyképű, beképzelt ember. Sosem állította magáról hogy egy világ sztár. Volt benne elég alázatosság is, kölcsönbe is volt és igen volt jobb időszakai is. És azt sem tartom korrektnek ahogy ki volt fütyülve. Igen, pocsék formája volt most de nem ő tehetett arról hogy kezdőben volt. Ezért az edzőt kellett kifütyülni. Én még nem halottam hogy egy játékos azt mondta volna hogy nem akarok kezdő lenni mert nem vagyok formában. És természetes hogy kezdeni akart mert bizonyítani akart és azt csak a pályán lehet igazán. Evvel most nem azt mondom hogy nem kellett el adni vagy hogy hiba volt, de azt hogy nem kell utálni és keresztre feszíteni, de köszönetet mondani és sok sikert kívánni neki 🙂

  • 1: “Sose volt nagyképű” két éve a csávó azt se tudja mikor mit csinál a pályán és fizu emelést kért magának 😀 tényleg nem nagyképű

   2: “Volt benne elég alázatosság” : Inkább azt mondanám erre, hogy Mihajlovicnak abszolút nem kellett ez a csávó, mert gyenge fizikálisan és egysíkú a játéka.

   3. Egy szurkolónak jogában áll kifütyülnie bárkit, mert ő azért fizet, hogy játszanak neki. Maldinit is kifütyülték és akkor a spanyol gyerek meg nem képes küzdeni a helyéért inkább beszarik és lelép? Amit mondjuk nem bánok…

   Suso 5 év alatt 4 szezont töltött a csapatnál és ebből 1 komolyabb szezonja volt, utána teljesen kiismerték bla bla bla. Komolyan ő végezte a szögleteket és a 16-os és az alapvonal találkozásáig sem bírta elívelni a labdát…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS