Theo Hernández néhány napon belül már másodjára talált be a Milanban, ezúttal az Udinese volt az áldozat. A 22 éves francia balhátvéd a 72. percben egy szöglet után kapásból bal lábbal óriási gólt akasztott az udineiek kapujába.

Theo Hernández gólja az Udinese ellen:

 

4 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Ő nem védő, védekezni nem is tud, most is átjáróház volt az oldala. Ő támadó, csak a rendkívüli zsenialitással megáldott, minden nap a csapattal dolgozó, szakmájához rendkívüli módon értő edzőnknek még nem tűnt fel ez az apróság. De hogy Maldininek se esik le a dolog, pedig ha a világon valaki, ő aztán tudja mik a jellemzői, tulajdonságai egy védőnek. Egy sorral feljebb kellene játszatni.

      • Marcelo és Dani Alves sem a védekezéséről híres, az elméleti taktikai hadrend szerint mégsem középpályások. Játszott a La Ligában is több csapatban, több edző keze alatt és mindenhol bal oldali védőként. Felmegy a támadásokkal, éppen ezek a létszám fölényes hiányoztak eddig. Ment a tili-toli 40 méterre a kaputól, 5 passz után eladtuk, zéró kreativitás a támadásban. Középpályásként játszatva éppen ez az előnye veszne el és erősen kérdéses h. azon a poszton tudna kiemelkedőt játszani. Azt aláírom h. nem védekezik jól. Az oldalán játszó középső védőnek kellene besegiteni, illetve a védekező középpályásnak.