2022. szeptember 27., kedd

“Példát akarok mutatni a profizmusommal”

-

Asmir Begovic, a klub új téli szerzeménye nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a Milan játékosa lehet és elismerő szavakkal illette Gianluigi Donnarummát.

A 32 éves hálóőr a hét elején csatlakozott a csapathoz és gyakorlatilag Pepe Reina helyére érkezett második számú kapusnak Gianluigi Donnarumma mögé. Begovic szerződése az idény végéig szól a piros-feketékkel.

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy nagy klub részese lehetek, amely ilyen történelemmel és tradícióval rendelkezik. Hihetetlen fogadtatást kaptam és alig várom, hogy elkezdődjön. Arra törekszem, hogy minden nap segítsek a csapatnak a siker elérésében és példát mutassak a profizmusommal. Gigióval fogok dolgozni, aki egy nagyszerű kapus. Azért jöttem ide, hogy segítsek neki. Nem kétséges, hogy ő a világ egyik legjobb kapusa.” – mondta Begovic az újságíróknak.

“Minden mérkőzésen a legjobb tudásunk szerint kell játszanunk a klubért. Nincs olyan ok, amiért nem tudnánk versenyezni a legjobb csapatokkal. Ibrahimovic? Ő egy vezér, egy győztes, aki mindig a legjobbat várja el magától és a csapattársaitól.”

“San Siro? Egy hihetetlen stadion, egy különleges hely a játékra. Örömmel tölt el, hogy itt lehetek a csodálatos szurkolótábor előtt. Olasz futball? Nagyon sok pozitív dolgot hallottam az olasz labdarúgásról. Sok barátom van, akik itt játszanak. A szurkolók rendkívül szenvedélyesek.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS