2022. szeptember 25., vasárnap

Donnarumma megsérült, nem játszhat a kupában

-

A Milan hivatalos tájékoztatása szerint Gianluigi Donnarumma sérüléssel bajlódik és kihagyta a csapat hétfői edzését. Az olasz kapus szinte biztosan kihagyja a Spal elleni kupameccset.

A Milan szerdán a Spal ellen lép pályára a San Siróban az Olasz kupa nyolcaddöntőjében. Az összecsapáson szinte kizárható Donnarumma játéka, aki izomsérüléssel bajlódik a bal combjában.

A klub tájékoztatása szerint Donnarumma sérülés miatt hétfőn nem edzett a csapattal. A 20 éves olasz kapus orvosi vizsgálatokon vett részt és az állapotát az elkövetkező napokban folyamatosan értékelik. Ráadásul veszélybe került Donnarumma szereplése a hétvégi Udinese elleni meccsen is, ám a kapus mindent megtesz annak érdekében, hogy vállalni tudja a játékot.

Gigio sérülése miatt Antonio Donnarumma vagy Asmir Begovic fog kezdeni a Spal ellen a kupában, ugyanis Pepe Reina Birminghamben van orvosi vizsgálatokon és hamarosan aláír az Aston Villa együtteséhez.

Begovic már részt vett az orvosin a Milannál, ám még nem történt meg a hivatalos bejelentés az érkezéséről. A 32 esztendős bosnyák válogatott kapus hétfőn még nem edzett a csapattal Milanellóban.

A MilanNews szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy a harmadik számú kapus, Antonio Donnarumma fogja védeni a Rossoneri kapuját a szerdai kupamérkőzésen.

Forrás:a

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS