Mino Raiola elismerte, hogy 2017 nyarán mindent elkövetett Gianluigi Donnarumma távozása érdekében, mert nem bízott a kínai projektben.

A sztárügynök a Milan vezetőségével néhány nappal ezelőtt ütötte nyélbe Ibrahimovic visszatérését, aki hét és fél év után fogja újra magára ölteni a piros-fekete mezt. Ibrával együtt így már 5 játékos érdekeit képviseli a Milanból az egyik leghíresebb ügynök.

“Zlatan visszatért, hogy jól érezze magát és szórakoztassa az egész világot. Nem hagyhattam, hogy Los Angeles legyen az utolsó színpadja. Ez a hat hónap olyan lesz, mint a Queen legutolsó turnéja. Egy hosszú tisztelgés, amelyet a San Siróban kell megtennie.” – mondta Raiola a Repubblicának.

Alfredo Pedullá újságíró szerint Raiolának sikerült kedvező pénzügyi feltételekkel nyélbe ütni az Ibrahimovic-transzfert. A svéd csatár júniusig 3 – 3,5 millió eurót fog keresni, míg nemzetközi kupaindulás elérése esetén további 500 ezer euró bónusz jár. Állítólag a szerződésben szereplő 1 éves opció abban az esetben aktiválódik, ha Ibra legalább a mérkőzések 50 százalékán pályára lép. A hosszabbítás esetén a következő szezonban körülbelül 6 millió eurót tehet zsebre Milánóban.

“Ki győzött meg kit? Minden egyes átigazolásnál harcolunk egymással. Ha tudatlan lennék, akkor azt gondolnám, hogy mindig én döntöttem a klubjairól. Ezzel szemben 52 évesen megértettem, hogy ő dönt, aztán rávesz engem arra, hogy azt higgyem én hoztam meg a döntést.”

2017 nyarán nagy port kavart a szerződéshosszabbítási ügy Gianluigi Donnarumma körül. Raiola elismerte, hogy el akarta vinni ügyfelét a piros-feketéktől, ám végül nem járt sikerrel, mert az akkor 18 éves kapus aláírta az új szerződést.

“A Milan szurkolóknak bocsánatot kell kérniük tőlem. El akartam vinni Gigiót, mert nem bíztam az akkori Milanban. Ugyanúgy, ahogy nem hittem Thohir Interében sem. Igazam volt. Most unromantikus és politikailag inkorrekt leszek, de a fő célom, hogy a maximumot hozzam ki a játékosaim pályafutásából. Mindig azt kérdezem magamtól, hogy mit tennék, ha a játékos a fiam lenne. A pénz csak az utolsó szempont.”

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Miért is kéne a Milan szurkolóknak bocsánatot kérnie, zsíros?
  Te az érdekeid képviseled, miszerint a játékosaid magas szinten, nagy pénzért játszanak, amiből neked komoly pénzek cseppennek az egyes átigazolások során.
  Mi pedig a klub érdekeit nézzük, hogy minél jobb eredményeket érjünk el az adott játékosokkal. Hadd ne kérjünk már bocsánatot, amiért az egyetlen használható játékost mindenáron el akarta innen vinni.

 2. Donnarummat el is fogja vinni,mert nagy arca lett a taknyosnak sokkal nagyobb mint a szive. Ha akkora Milanos volna mint ahogy hangoztatja akkor nem a pénz volna fontos neki, 6 milliót keres plusz egyet a báttya de ő vagyis a zsírdisznó 8 at akar amit ő is támogat. Szerintem menjen addig amíg eltudjuk őt adni reális áron…

 3. Senki nem fog bocsánatot kérni mert egyszer nem sikerült elvinned a játékost.

  Jahh……. csak az utolsó mondat ne lett volna………. te bohóc…

 4. Annyit ért el, hogy megutálták a szurkolók Donnarumma-t és a válogatottban is kifütyülték, ha az érdekét nézte volna, akkor megvédte volna ettől. El is kellett volna vinnie Donnarumma-t, ha annyira nem bízott a vezetőségben, de a 6 milliós fizetéssel megelégedett és befogta a pofáját, most meg újra kinyitja ez a kapzsi disznó.

 5. Elnézést Mino
  Mi tényleg olyan idióták vagyunk hogy azt gondoltuk neked a pénz az első. De ugye kiderült hogy nem:))))

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet