A legújabb beszámolók szerint a Milan és az FC Barcelona megállapodott egymással Jean-Clair Todibóról és most a játékos kezében a döntés.

Néhány héttel ezelőtt beszámoltunk arról, hogy a piros-feketék érdeklődnek Todibo iránt. A 20 éves játékos – aki a mai napon ünnepli születésnapját – 2019 januárjában csatlakozott a katalánokhoz a Toulouse együttesétől, azonban csak kevés játéklehetőséget kapott.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője hétfő délután arról számolt be, hogy a felek megállapodtak Todibo klubváltásáról egy kölcsön+opciós formula keretein belül. A megegyezés arról szól, hogy a Milan a kölcsönszerződés lejártával (a kölcsönért fizetett összegen felül) további 20 millió euróért végleg megvásárolhatja a játékost.A Barca készen áll megválni a 20 esztendős középhátvédtől és most a játékos kezében a döntés. Todibónak számos ajánlata van különböző csapatoktól és még nem fejezte ki szándékát a jövőjét illetően. A Milan mellett különösen Németországból akarják megszerezni.

A piros-feketék megszerezték a Barca beleegyezését, ráadásul visszavásárlási opció nélkül és most Todibo ügynökével tárgyalnak, hogy meggyőzzék az ajánlat elfogadásáról.

A MilanNews megjegyzi: Todibo leigazolásához hozzájárult az Elliott Management is.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem akarok állandóan károgni, de középsővédőre van most a legkevésbé szükségünk.
  Középpálya? Úgy idestova 10 éve lassan? Mert a Bennacer, Krunic duó minden volt oda idén, csak nem erősítés, a többi alapból ittlévőket meg inkább hagyjuk is.

 2. Szüksèg van egy JÒ belső vèdőre, mert Musa minden csak nem megbìzhatò. Őszintèn szòlva erről a sràcròl semmit se tudok.. Kìvànom, hogy Maldinièknek vègre bejöjjön egy igazolàsa.

 3. Mindegyik belso vedonknel jobb. De en meg varnek ket kezeppalyast is.
  Viszont eddig nem az volt a hir, hogy vele megegyeztunk csak a barcaval nem? Erre most az van hogy a barcaval egyeztunk meg, de vele nem

 4. Majd megy vissza ő is fél év után mint Rebic. Bár ha lesz egy kis esze és előbb kiguglizza, hogy Leao 20 évesen hány percet játszott, akkor ide sem fog jönni.

 5. Abban igazad van, hogy nem a védelem megerősítése lenne a cél, gondolom adódott ez a lehetőség és elhozzák a Barcától, azért láthattak benne valamit.Szerintem erősítés mindenképpen. Bennacer viszont nagyon jó a válogatottban. Reméljük lesz még erősítés a középpályára és elöl is, a selejtet pedig eladják.

 6. Alakul a 3-5-2. Parketta mehetne fel a csatarok mögè tkp / iranyitoba. Ibra mellett lenne is tere. Igy akkor 1 jo közèppályás kellene mèg.

 7. Annak örülök hogy azért mindkét posztra ráfért az erősítés és ha még január elejéig nagy költés nélkül sikerül akkor hátha marad 30-40 milla a tárcában kp-ra főleg ha megy is valaki. Nagyon reménykedem egy Susoért kapott 20-25 millioban. És egy formáciováltásban.

 8. Egy újabb “jövő tehetsége” igazolás. Láttunk már jó pár ilyet az utóbbi években. Egy sem vált be.
  Kb. adtunk a “szarnak egy pofont” ezzel az igazolással.

 9. Tényleg olyan jó ez a srác, hogy akkor is élni kell a lehetőséggel ha nincs is rá szükségünk?

  Én nem ismerem azért kérdem.

 10. Nekünk mèg az ifibe le kène foglalni egy játèkost hogy meg tudjuk fizetni az árát. Neymâr hames rodrigez bembelè ilyenek soha nem lessz nálunk . Az a nagy büdös helyzet .

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet