“Nagy megtiszteltetés kapitánynak lenni”

0

Alessio Romagnoli, a Milan csapatkapitánya is tiszteletét tette nemrég az utánpótlás szektor karácsonyi ünnepségén. Az olasz válogatott védőn kívül részt vett a rendezvényen Gianluigi Donnarumma és Davide Calabria is.

A kezdetekről: “Nagyon izgalmas volt számomra. Nagy kihívás volt. Köszönetet kell mondanom Berlusconinak, Gallianinak és Mihajlovicnak, akik erősen hittek bennem, annak ellenére, hogy 20 éves voltam. Ez az egyik legeredményesebb klub és minden játékos szeretné viselni ezt a dicsőséges mezt.”

A csapatkapitánnyá válásról: “Hosszú és bonyolult út volt. Az előző volt a negyedik szezonom a Milannál. Nem tudtam nem elfogadni. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen dicsőséges klub kapitánya lehetek. Nagyon örülök ennek és megpróbálom hozzásegíteni a csapatot a célok eléréséhez.”A Sassuolo elleni döntetlenről: “Más eredményre számítottunk és bíztunk a győzelemben. Javulnunk kell, aztán majd meglátjuk, hogy hol állunk a szezon végén. Tisztában vagyunk az értékünkkel, egy fiatal, de nagyon erős csoport alakult ki. Sajnálom, hogy a szezonkezdet nem volt a legjobb, de mindent megteszünk, hogy a lehető legmagasabb pozícióban végezzünk.”

Az utánpótlás szektor ünnepségéről: “Ez egy olyan esemény, amelyet a Milan minden évben megszervez. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy találkozzanak a példaképeikkel. Remélhetőleg a jövőben olyanná válhatnak, mint mi.”

A Serie A-ban való debütálásról: “Csodálatos nap volt. Remélem, hogy a lehető legtovább fog tartani a pályafutásom.”

Az Atalanta elleni meccsről: “A Milannak kötelessége minden mérkőzést megnyerni. Az Atalanta egy nagyon erős csapat és a Bajnokok Ligájában is jól szerepelt. Tökéletes meccset kell játszanunk Bergamóban.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet