Spanyol lapinformáció szerint a Milan vezetősége bejelentkezett az FC Barcelona francia középhátvédjéért, Jean-Clair Todibóért.

A katalán Sport lap arról számolt be, hogy Paolo Maldini pénteken találkozott Eric Abidallal, a Barca sportigazgatójával Milánóban és kifejezte érdeklődését Todibo iránt. A 19 esztendős hátvéd 2019 januárjában csatlakozott a katalánokhoz a Toulouse együttesétől, de összesen csupán 4 mérkőzésen kapott lehetőséget.

A gránátvörös-kékek körülbelül 10 millió eurót kérnek a tehetséges védőért, valamint szeretnének egy visszavásárlási záradékot tenni a szerződésbe. A Sport szerint a Rossoneri hamarosan megteszi első hivatalos ajánlatát a fiatal játékosért.

Todibo iránt a Milan mellett a Bayer Leverkusen és a Watford is élénken érdeklődik.

 

11 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Mert Romagnoli nyáron biztosan távozik, ha Raiolán múlik! Musa középszerű, Duarte nem mutatott sérülése miatt semmit, pedig a Flamenco cskja volt de itt esélyt sem nagyon kap.. Gabbia szokásos fiatal olasz(nem állítják be) Caldara pedig két évig volt sérült. Vagyis kell védő!

     • Azért van eltérés a két ember között. Theo gyors, dinamikus, megveri sokszor az emberét, nem fetreng nem színészkedik, még a 95. percben is sprintel. Piatekre egyik sem igaz. A tavalyi Piatek-csodát is csak a rózsaszín felhő miatt nyelték be a szurkolók nem hiszem, hogy bárki komolyan gondolta. hogy egyszer csak egy 23 éves pali a semmiből hirtelen olyan klasszis mint Messi. Mert az a minden érintéséből gól időszaka bizony Messit is elpirította volna az tuti.

      Emellett a potenciál ott van Theoban, a Realtól jött, a Realban is észrevettek benne valamit, nem pedig egy Genovatól érkezett, ahol még örültek is hogy ilyen drágán el tudnak adni egy lufit.

      Ha pedig igazad lesz és marad nálunk, én akkor is szélső védőt igazolnék a helyére, Theot pedig feltolnám támadó pozícióba mondjuk Hakan barát helyére, ahol kiélhetné a támadó szellemű játékát jóval kevesebb védekező kötelességgel.