Több mint 60 ezer néző látogathat ki a Milan következő hazai mérkőzésére.

A piros-feketék a válogatott szünet után a Napolit fogadják a San Siróban az olasz bajnokság 13. fordulójában. Eddig egyáltalán nem fest túl jól a Milan helyzete, hiszen a csapat a 14. helyen áll 13 ponttal, ráadásul az elmúlt két mérkőzését elveszítette.

Az edzőváltást követően a Roma, a Lazio és a Juve elleni vereségek ellenére javuló tendencia figyelhető meg a csapat játékában. Ennek megfelelően nagyobb érdeklődés előzi meg a Napoli elleni meccset, ugyanis eddig már 50-55 ezer jegy talált gazdára.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint több mint 60 ezer nézőt várnak a jövő szombati Napoli elleni bajnokira. A klub nemrég megnyitotta a jegyértékesítést a harmadik gyűrűbe is. Az előző hazai meccseken jelentősen visszaesett a nézőszám, hiszen a Spal ellen 46 ezren, míg a Lazio ellen 41 ezren látogattak ki a stadionba. Úgy tűnik, hogy a Juve elleni pozitív játék hozott némi reményt a szurkolók számára.

A Milanhoz hasonlóan a Napoli is nehézségekkel küzd. Carlo Ancelotti együttese egy hónapja nem tudott nyerni és sorozatban négy mérkőzés óta nyeretlen a Serie A-ban. Legutóbb a Genoával ikszeltek hazai pályán, de azelőtt a Spalt sem tudták legyőzni.