Sajtóhírek szerint a Milan januárban megválhat a saját nevelésű jobbhátvédjétől.

A Tuttosport beszámolója szerint Davide Calabriának külföldről vannak ajánlatai, különösen Spanyolországból. A lap szerint a klub erősen fontolóra veszi a télen a 22 éves jobbhátvéd eladását, aki megfelelő ajánlat esetén távozhat.

Calabria az elmúlt hónapokban nagyon gyenge teljesítményt nyújtott és rengeteg hibával játszott. A Milan vezetősége a januári átigazolási időszakban beavatkozhat és játékost igazolhat a védelem jobb oldalának megerősítése érdekében. Calabria 2015 májusában debütált a Serie A-ban és az elmúlt években alapember volt jobbhátvéd poszton, így 92 tétmeccsnél jár a nevelőegyesületének színeiben.

Néhány héttel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy a klub további két évvel meghosszabbítja Calabria szerződését, azonban a közelmúltban csend lett és hivatalos megerősítés sem érkezett. Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy megálltak a tárgyalások.

Az utóbbi években számos saját nevelésű játékos távozott a klubtól: 2015-ben Bryan Cristante (Benfica, 5,2 millió €), 2016-ban Simone Verdi (Bologna, 6,4 millió €), 2017-ben Mattia De Sciglio (Juventus, 12 millió €), 2018-ban Manuel Locatelli (Sassuolo, 12 millió €) és 2019-ben Patrick Cutrone (Wolverhampton, 18 millió €).

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Látva ezt a fejetlenséget sajnos ő is elvesztette a sajátját. Rendbe kéne rakni és akkor hasznára válthatna a csapatnak. Ő azért nem akkor spíler még nálunk sem h. mindenképpen megérné neki eligazolni. Megjegyzem h. Conti és miatta lett kirakva Abate a keretből. Nyilván nem hivjuk vissza, ez lenne aztán az igazi tökön-lövés Maldininek.

  2. Tavaly voltak egészen jó mérkőzései, amelyek alapján joggal reménykedhettünk, hogy van végre egy tehetséges, fejlődőképes játékosunk a JH pozícióra. Idén ezt teljesen romokba döntötte, az egyik legrosszabb teljesítményt nyújtja folyamatosan…talán Susoval versenghetnek a legnagyobb (és egyben érthetetlen) csalódás díjért.

  3. Azon az oldalon Susonak is kéne segítenie védekezni, de ő már egyszer lenyilatkozta Gattuso alatt, hogy nem szereti, hogy védekeznie is kell, úgyhogy mostani balfék edzők alatt már védekezni se fog és támadásban is fék. Ezért én nem csodálom, hogy Calabria is gyengül folyamatosan, mert ez csapatjáték.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet