2022. szeptember 25., vasárnap

Ezért nem lett Taison a Milan játékosa a nyáron

-

Taison, a Sahtar Doneck brazil támadója a nyáron tényleg közel állt ahhoz, hogy csatlakozzon a Milanhoz – erősítette meg a játékos ügynöke.

A nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban merült fel Taison esetleges érkezése. A piros-feketék vezetősége szeretett volna egy tapasztalt játékost igazolni a támadó-szekcióba, azonban az ukrán együttes számára nem volt megfelelő a Milan ajánlata.

Diego Dornelles, Taison ügynöke a Calciomercatónak adott interjújában elismerte, hogy a két klub tárgyalásokat folytatott egymással és a játékos közel volt a Rossonerihez.

“A Milan érdeklődött Taison iránt. A Sahtar úgy döntött, hogy nem fogadja el a Rossoneri által tett ajánlatot. Nem vagyok feljogosítva az ajánlat nyilvánosságra hozására, de a kínált összeg nem volt elegendő. A Sahtar a játékos szerződésében lévő teljes kivásárlási ár kifizetését kérte, azaz 30 millió eurót.” – mondta a játékos ügynöke.

A tárgyalások sikertelenül zárultak és a mercato zárása után Taison a közösségi oldalán fejezte ki csalódottságát egy bejegyzéssel, amelyben azt írta, hogy a klubjának sikerült újra összetörnie az álmát.

“Nagyon közel áll a Sahtarhoz és ő a csapatkapitány. Nagyszerű szezonja van és minden jól alakul. Nyilvánvalóan csodálja a Milant és nagy büszkeség lett volna számára viselni a Rossoneri mezt. Most tiszteletben tartja az aktuális klubját, ahol játszik és annak szurkolóit.”

“Új kapcsolatok a Milannal? Jelenleg nincs semmiféle kapcsolat.” – tette hozzá.

Taison januárban fogja betölteni a 32. születésnapját és ebben a szezonban 13 tétmérkőzésen 6 gólt és 6 gólpasszt jegyzett a Sahtar színeiben. A brazil támadó 2013 óta erősíti az ukrán csapatot és 2021-ig szól a szerződése.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS