A Milan egygólos győzelemmel távozott a Hellas Verona otthonából a Serie A harmadik fordulójában. Marco Giampaolo és Mateo Musacchio is nyilatkozott a meccs után.

“A csapat jól dolgozik és sikerül megtalálni az egyensúlyt. Tisztában vagyok azzal, hogy vannak erősségeink és gyengeségeink, de azon dolgozom, hogy egyénileg és csapat szinten is fejlődjünk. Mindenkinek megvannak az erősségei és gyengeségei, nincs tökéletes csapat. Tetszik az erőfeszítés és a szenvedély, amit a játékosok mutattak. Hibák bármikor történhetnek.” – mondta Giampaolo a mérkőzés után.

“A második félidőben jól játszott a csapat, megfelelő hozzáállással és precizitással. Nehéz megtörni egy olyan csapatot, amely 10 emberrel védekezik. A Verona egy nagyon védekező játékot játszott, folyamatosan nyomtunk előre, de nem voltunk tökéletesek. Természetesen még rengeteg munka vár ránk a fejlődés érdekében, de ez a győzelem segít dolgozni. Nagyon jól tudom, hogy fejlődnünk kell és vannak problémák, amelyekkel foglalkoznunk kell. Nem fogom csak besöpörni a port a szőnyeg alá.”

“Nem szeretek improvizálni. Azt akarom, hogy a csapatnak legyen egy struktúrája, amelyen dolgozhatunk és amire építhetünk. Számos tehetséges játékosunk van és mindenkit be kell építeni a csapategységbe. Minden mérkőzés nehéz és a pontokért meg kell harcolni.”

Matteo MUSACCHIO: “Nyertünk és jelenleg ez a legfontosabb dolog. Nem volt könnyű a kiállítás után, mert teljesen visszaálltak és nehezen találtunk helyet. Az utóbbi időben nem kapunk sok gólt és ez nagyon lényeges dolog, az érdem az egész csapaté és nem csak a védelemé. A következő hét a derbivel nagyon különleges lesz, minden játékos játszani akar azon a mérkőzésen. Tudjuk, hogy erősek, de csak a győzelemre gondolunk. Tudjuk, hogy képesek vagyunk rá.”

17 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom és elnézést kérek minden Giampaolo szimpatizánstól, de borzasztóan irritál, ahogy ez a pali nyilatkozik! Felbosszant. Allegri és Montella a hattyúdal korszakukban nyilatkoztak ekkora homályokat, amikor a totális kilátástalanság és tanácstalanság lett úrrá rajtuk.

 2. Szuper!
  Hétvégén jön az első mérlegelés.
  Remélem beleférünk a súlycsoportba, különben már egyre csak kiszorulunk.
  Érdekelne a Mr sexuális teljesítménye ez alapján, ha ezt szenvedélyesnek látta.
  Ha ezt egy “légyott” hasonlítanám, azonnal az öltözz fel és felejtsük el kategóriát súrolná.
  Ezek után sima Milan győzelmet várok a 7végén, látva a zinter mai slavia elleni mérkőzését.
  Nyilatkozatokból eddig sem volt gond, nézzünk csak bele az üveggömbbe. Lááátlak Marcoo, nem használod a zúj igazolásokat…
  Jó lesz ez FORZA Milan!!

 3. Ez a nyilatkozat olyan mint egy nagy magyarázkodás. Bla bla bla….

  Amúgy kíváncsi lennék, hogy miért nem mert cserélni Gianpaolo edző?! Most komolyan. Olyan ingatagnak tartja a csapategyensúlyt, hogy nem mert változtatni nehogy kapjunk még egy gólt?! Vagy ő is azt látja, hogy az új emberek nem jelentenek erősítést (kivéve Theo)?! Szerintem sajnos az utóbbi lesz.

 4. Én nagyon örültem Giampaolo érkezésének, az Udinese elleni meccs után elég ideges voltam rá, és ez azóta sem tompult igazán, pedig lett 2 győzelem.
  Én már ott tartok, hogy Mourinho-t is szívesen látnám a Milannál, pedig ki nem állhatom a palit!