A Milan és a Torino a hivatalos honlapján jelentette be az uruguayi védő klubváltását.

Mint arról néhány nappal ezelőtt beszámoltunk, Diego Laxalt Torinóba utazott orvosi vizsgálatokra, miután a két klub megállapodott egymással.

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Torino egy szezonra kölcsönvette Laxaltot és a megegyezés értelmében a szezon végén az opciós jogban foglalt összegért végleg megvásárolhatja. A klub sok sikert kívánt a játékosnak a szezonra.

Az üzlet pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra, azonban olasz sajtóhírek szerint a Torino 500 ezer eurót fizetett a 26 éves játékos kölcsönvételéért, aki Theo Hernández és Ricardo Rodriguez mögött csak harmadik számú opció volt a Milannál.

Ha igazak a hírek, akkor a Torino jövő nyáron további 11,5 millió euróért véglegesítheti Laxalt átigazolását. Továbbá a Torino vállalta, hogy a kölcsönszerződés alatt állja az uruguayi játékos teljes fizetését, ami körülbelül 1,8 millió euró.

“Nagy lelkesedéssel érkeztem a Toróhoz. Készen állok, hogy azonnal az edző és a csapattársaim rendelkezésére álljak. Újra együtt fogok dolgozni Mazarri edzővel, akit még az Interből ismerek, ahogy néhány csapattársamat is, akik jó barátaim. Biztosan segíteni fognak, hogy gyorsan beilleszkedjek és a nemzetközi szünet erre nagyon hasznos lesz. Köszönöm a klubnak, hogy hitt bennem.” – nyilatkozta Laxalt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet