Brazil sajtóhírek szerint a Milan az elmúlt napokban ajánlatot tett Everton Soares játékjogáért, azonban a Gremio visszautasította a megkeresést.

Néhány nap maradt a nyári átigazolási időszakból és a Milan vezetősége még egy játékost szeretne igazolni a támadó-szekció megerősítése szempontjából.

Péntek este a Globoesporte arról számolt be, hogy Paolo Maldini, a Milan technikai igazgatója kapcsolatba lépett a Gremio vezetőségével és egy ajánlatot nyújtott be Evertonért. A brazil értesülések szerint a klub ajánlata megközelítőleg 30 millió euró volt, részletfizetéssel. Állítólag a Gremio nemet mondott és magasabb összeget kér érte.Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja reagált a brazil sajtóhírekre és a rendelkezésére álló információk alapján ugyan nem tudta megerősíteni a Milan ajánlatát, de megjegyezte, hogy a piros-feketék felvették a kapcsolatot a Gremióval.

Di Marzio szerint a Gremio 35 millió eurót + további bónuszokat kér Evertonért. Az átigazolás bonyolult, ugyanis egyrészt csupán néhány nap van hátra a nyári mercatóból, másrészt a játékos tulajdonjoga megoszlik több különböző fél között.

Everton a nyáron tagja volt a Copa América-győztes brazil válogatottnak és 3 góllal megkapta az Aranycipőt, valamint beválogatták a torna legjobb csapatába is. A 23 éves támadó 5 évvel ezelőtt mutatkozott be a Gremio első csapatában és azóta 157 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 40 gólt szerzett és 10 gólpasszt osztott ki.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem értem.
  Ha a Milan 30 milliót adna Everton Soaresért, de a Gremio 35-öt kér, akkor miért nem adjuk meg?
  Pár nap van az igazolásra, és mi 5 millión b.szakszunk!!!!! EGYSZERŰEN NEM ÉRTEM!
  Ez a gyerek már bizonyított, nem zsákba macska!
  Más “tehetséges” játékos megvettek 14 millióért, most meg örülünk, ha 500e-et adnak érte 1 évre!

 2. Megegyezhetnének abban is, hogy következő nyáron fizetik ki a másik felét az összegnek, úgyhogy nem számít most mennyit tudnak költeni és következő nyáron nem költenek más bohócra pénzt.

 3. Jo reggelt. Ezt miért kellett az utolso pollanatra hagyni!? Ja a fantasztikus Correara gyurtunk. Akiért persze nem sok a 40 plussz.

  • Sajnos aki kukázik, annak az utolsó pillanatig ki kell várnia és a Milan is ide tartozik. Remélem sikerül valakit hozni, aki hasznos lesz és akkor engem nem zavar, hogy kivártak, de ha tényleg nem jön értelmes akkor én is bosszús leszek, de még van egy kevés idejük.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet