Egybehangzó hírek szerint Andrea Conti marad és harcol a kezdőbe kerülésért.

Az utóbbi hetekben olyan pletykák jelentek meg, amelyek szerint a Milan egy szezonra kölcsönadhatja Contit az állandó játéklehetőség érdekében. Elsősorban a Werder Bremen és a Parma megkereséséről lehetett hallani, viszont úgy tűnik, hogy egyik klub sem opció az olasz jobbhátvéd számára.

A MilanNews és a Tuttosport információi szerint Conti úgy döntött, hogy marad a Milanban. A 25 éves olasz játékosnak nem áll szándékában elhagyni a klubot és harcolni akar a kezdőcsapatba kerülésért. A játékos ügynöke a Werdertől és a Parmától kapott konkrét ajánlatot, azonban Conti visszautasította a megkereséseket.

Conti két évvel ezelőtt szerződött a Milanhoz az Atalantától, azonban két súlyos sérülés miatt még nem tudta megmutatni valódi képességeit. Az előző szezonban 16 meccsen 3 gólpasszt jegyzett.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Ebben a történetben azt nem igazán értem, hogy ezek szerint nekiment volna a Milan úgy a szezonnak, hogy Calabrián kívül nincs jobbhátvéd a csapatban? Vagy ha elpasszolják Contit kerestek volna egy helyettest? Honnan? Kit? És közben még mindig 4 balhátvéd van a keretben, az persze nem sok (oké, Laxalt talán megy, de Strinic alig érdekel valakit).