A tervek szerint újabb találkozó lesz a Milan és a Real Madrid vezetősége között az átigazolási időszak hajrájában.

Kevesebb mint két és fél hét van hátra a nyári mercatóból és a Milan eddig öt játékost szerződtetett, azonban szeptember 2-ig még várható némi játékosmozgás.

A La Gazzetta dello Sport szerint a mercato utolsó hetében lesz egy találkozó a Milan vezetősége és a Real Madrid elöljárói között. A felek a nyár elején már tárgyaltak egymással, akkor ennek eredményeképpen Theo Hernández csatlakozott a Rossonerihez.

Paolo Maldini a madridi utazása alkalmával megpróbál egyezségre jutni Ángel Correáról az Atlético Madriddal, valamint egyeztetni fog a Real Madriddal is. A lap szerint a túlzottan magas költségek miatt Luka Modric, James Rodriguez vagy Gareth Bale elérhetetlennek tűnik, azonban a spanyol együttes felajánlhatja Mariano Diazt.

Diaz tavaly nyáron tért vissza a Realhoz, azonban egy év alatt nem győzte meg Zidane-t, így létszámfelettivé vált. A 26 éves csatár egészen kiváló szezont futott a Lyonban és 21 gólt illetve 6 gólpasszt jegyzett, ám az előző idénye nem sikerült túl jól Madridban.

10 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Diaz vagy eppen Correa mitol jobb mint Silva? Nem ertem miert akarjuk ennyire eladni Silvat. A portoban igen jol ment neki tavaly is szepen bekezdett spanyolorszagban mig meg nem serult. Van 2 csatara a Milannak es egy kell a padra vagy rotaciora. Amikor Silvat jatszani latom akkor mindig latszik, hogy akar es tavolrol is igen jol lovoldoz kapura. Gyorass es ugyesebb is a labdaval mint Cutrone szoval ez, hogy mindenaron menni kell ezt annyira nem ertem es akkor dragabban hoz helyette a vezetoseg egy jatekos akinek votl egy gyenge szezonja tavaly vagy egy Diazt aki szinten egy szezonos.

    Silva nem rossz megoldas ha pl Piatekrol kiderulne, hogy o is egy szezonos csatar…

    • Correa gyors és tud cselezni plusz spanyoloktól jön, ahol nagyon jól tudnak kombinatívan passzolgatni és bár kevés gólt vágott, de a BL-ben is edződött, úgyhogy Giampaolo elképzeléseihez jobb lehet, mint egy Silva, de Piatek posztján Silva lehet jó volna, ha a lengyel srác nem találja meg a gólvágó cipellőt. Nagy név sajnos nem igen lesz és kellenek az alternatívák, szerintem egy próbát megérhet, mert nagyon akarja az edző ezt a Correa-t, úgyhogy bízni kell benne, hogy tudja mit csinál.

  2. Ez a Diaz srác különben nem rossz. Silva-nál sokkal jobb.
    És sok másik játékosunknál is nagyobb színvonalat képvisel.
    Hogy Zidane nem látott benne semmit az nem mérvadó. nagyon sok játékosban nem lát semmit. Nem tudom mit keres.