Lucas Paquetá boldogan nyilatkozott a Feronikeli elleni 2-0-s győzelem után.

A brazil középpályás a nyáron tagja volt a Copa América-győztes brazil válogatottnak, így a csapattársakhoz képest később kezdte meg az edzéseket Milanellóban. Paquetá szombaton a Feronikeli elleni felkészülési meccsen egy félidőnyi játéklehetőséget kapott és ez volt az első mérkőzése az előszezonban az új vezetőedző kezei alatt.

“Nagyon boldog vagyok, hogy újra magamra ölthettem a Milan mezt és pályára léphettem. Remélem, hogy ez egy nagyszerű év lesz számunkra. A posztom? Az edző rendelkezésére állok. Ott fogok játszani, ahol az edző akarja és ahol jól tudok teljesíteni. Az átigazolási időszakban magas szintű játékosok érkeztek, akik segíteni tudnak a csapatnak. Jól érezzük magunkat a pályán, de tisztában vagyunk a vállunkon lévő felelősséggel a győzelem elérése érdekében.” – mondta Paquetá a MilanTV-nek.

“Rafael Leao? Mindent megteszek, amit csak tudok, hogy segítsem őt a kommunikációban. Csak azt tudom mondani, hogy Rafael egy nagyszerű játékos. Biztos vagyok abban, hogy nagyon sokat fog nekünk segíteni.”

Marco Giampaolo, a Milan vezetőedzője a Feronikeli elleni meccs után azt mondta, hogy elsősorban a középpályán számít Paquetára, akár csak Gennaro Gattuso az előző idényben. A 21 éves középpályás januárban érkezett a Flamengo együttesétől és eddig 17 tétmeccsen 1 gólt illetve 3 gólpasszt jegyzett.

1 hozzászólás