2022. szeptember 25., vasárnap

Feronikeli-Milan: kezdőcsapatok

-

Íme a hivatalos kezdőcsapatok a ma esti Feronikeli-Milan felkészülési mérkőzésre.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

KEZDŐCSAPATOK:

FERONIKELI (4-2-3-1): Smakiqi; Hioxha, Lladrovci, Prekazi, Islami; Dabiqaj, Faziliu; Hoti, Krkotic, Jean Carioca; Rexha.

Cserék: Troshupa, Thaqi, Doshlaicu, Morina, Zella, Shala, Halaj, Bojku.

MILAN (4-3-1-2): G. Donnarumma; Calabria, Gabbia, Romagnoli, Rodriguez; Krunic, Biglia, Calhanoglu; Suso; Castillejo, André Silva.

Cserék: A. Donnarumma, Soncin, Conti, Musacchio, Laxalt, Strinic, Bonaventura, Borini, Brescianini, Paquetà, Maldini, Piatek, Leao.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én komolyan nem értem zsanpólót!
  Samu mivel érdemelte ki, hogy zsinórban a negyedik felkészülési meccsen is kezdő? Csinált valamit az előző 3 meccsen, amit én nem láttam?
  Különben is el akarjuk adni, nem? Akkor most felkészítjük egy másik csapat számára?
  A.Silva?
  Szvl akkor mindenki kész lesz a szezonkezdetre, csak azok nem akikkel számolunk…. Bravó!
  Ha ezen a meccsen se leszünk képesek győzni és gólokkal kitömni az ellenfelünket, akkor itt nagy gondok lesznek a szezonban.

  • Ezek edzőmérkőzések..másodlagos a végeredmény, illetve az is, hogy éppen ki játszik. Simán lehet egy-egy kisebb sérülés, húzódás, akár fáradtság annak hátterében, hogy éppen ki, miért nem játszik. Jobb az elővigyázatosság ilyenkor.

   Azzal egyetértek, hogy jó lenne végre egy valós kezdő 11-et látni együtt, mert így majd megint hónapokba telik, mire megtaláljuk a megfelelő kezdőt…közben meg hullanak a pontok. Az édeskevés, ha a Cesena elleni erőfelmérőn esetlegesen tud végre együtt játszani a leendő kezdő 11-ünk (amit kétlek egyébként).

   • Jó persze, csak edzőmeccs és teljesen mindegy ki az ellenfél, de hoppá… mit gyakorlunk?
    Ez már a 4. meccsünk és eddig 3 gólt hoztunk össze. Azt is 2 meccsen és azt is Suso-nak köszönhetjük. Nem látom a begyakorolt akciókból szerzett gólokat.
    Suso, akit Giampaolo meg tartana, a klub viszont eladná.
    De Giampaolo megtartaná Samut, Borinit, Bigliat, A.Silvat és szinte mindenkit, mert a Samp-nál gyengébb játékosokkal dolgozott.
    Odáig fogunk mindenkit megtartani, hogy a végén annak ellenére, hogy kijelentette maradni akar, el fogjuk kergetni Donnarumma-t.
    Különben eddig simán kilehet jelenteni, hogy bár támadóbb focit játszunk még Gattuso alatt is több gólt szereztünk.
    Engem eddig nem győzött meg….

    • Legyünk kicsit türelmesebbek. Nem várhatjuk el sem Giampaolótól, sem a csapattól, hogy 3-4 edzőmérkőzés után összeálljon minden. Már az is előrelépés lenne, ha körvonalazódna valamilyen játék féleség a csapatnál. Ezt viszont nem pár hét összerakni, pláne nem ilyen lyukas kerettel.

 2. Na…….szerintem összesen van 3 labdabiztos kp-unk aki képes 1-1-be megverni az emberét: Suso, Paqueta és Jack. Őket meg kell (!!!)tartani ha jót akarunk magunknak, többiek csak kisiparosok hozzájuk képest.

  Csatárok? Castillejo szorgalmas de nem az, Leao meg egyenlőre egy pohár langyosvíz………. (30 M-ért)

  Hakan-t bírom de egyszerűen idegen testként mozog a poziciójában. Strinic is mehet amerre akar tőlem.

  Összefoglalva a csapat gördülékenyebben működik de ez egyenlőre nem az új igazolásoknak köszönhető hanem a felállásnak. Szerencsére nyertünk. Suso, Jack, Paqueta, Borini és Conti üde színfoltjai voltak a meccsnek!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS