Zvonimir Boban, a Milan igazgatója a folyamatosan megjelent valótlan pletykák miatt szükségesnek érezte, hogy nyilvánosság elé álljon és nyilatkozzon Luka Modric esetleges szerződtetéséről.

Annak ellenére, hogy a klub vezetősége néhány héttel ezelőtt egyértelműen kifejezte álláspontját, az utóbbi napokban mégis újra felerősödtek a pletykák Modric és a Milan között. Ezek szerint Boban nagy dobásra készül és az Aranylabdás horvát középpályás megszerzésén dolgozik.

Boban a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában tiszta vizet öntött a pohárba.

“Luka Modric nem lesz a Milan játékosa.” – mondta a horvát igazgató a Gazzettának.

“Húsz nappal ezelőtt Maldini elmondta, hogy nem fog érkezni, de azt látva, hogy továbbra is alaptalan dolgokról beszélnek és írnak, szeretném megismételni, hogy tavaly a világ legjobbjának választott játékos nem lesz a mi csapatunk tagja. Ahogy látom, Modric továbbra is a Real Madrid játékosa lesz. Nyilvánvalóan nagyszerű lenne Modricot a csapatban tudni, de ez az egyetlen igazság.”

“Luka egy top szintű játékos és személy. Köszönjük neki a jókívánságokat, amelyeket a következő szezonra kaptunk tőle és boldogok vagyunk, hogy gyerekkora óta szimpatizál a klubunkkal.”

“Helyes döntés volt tisztázni a dolgokat a szurkolók iránti tiszteletből is.” – tette hozzá.

2 hozzászólás a bejegyzéshez