2022. szeptember 27., kedd

Brazíliából érkezhet játékos a védelem tengelyébe

-

Megerősített információk szerint a Milan és a Flamengo tárgyalást folytat Leo Duarte esetleges klubváltásáról.

A klub már jó ideje egy középhátvéd szerződtetését fontolgatja, ugyanis Alessio Romagnolin és Mateo Musacchión kívül mindössze Matteo Gabbia bevethető a védelem tengelyében, míg Mattia Caldara súlyos térdsérülés miatt még hónapokig nem játszhat.

Pénteken Alessandro Austini újságíró elsőként számolt be arról, hogy a Milan nagyon közel áll Leo Duarte szerződtetéséhez. Ezt később a MilanNews, a SportItalia és a megbízható Globoesporte is megerősítette. Közel az egyezség a Milan és a Flamengo között, a 23 éves brazil védő 11 millió euróért érkezhet.

Duarte iránt a Roma is bejelentkezett, ám nagyon valószínű, hogy végül a Milan lesz a befutó. Egyébként a játékos tulajdonjogának 50 százalékát a Flamengo, míg 40 százalékát a Desportivo Brasil birtokolja és 10 százalék magához a játékoshoz tartozik.

Nico Schira, a Gazzetta újságírója szerint a Milannak van egy megállapodása Duartéval a személyes feltételekről. A brazil játékos igent mondott az 5 éves szerződési ajánlatra és az évi 1,2 millió eurós fizetésre.

A Globoesporte megjegyzi, hogy jelenleg folyamatban van a szükséges dokumentumok elkészítése és cseréje a felek között. Akár órákon belül megtörténhet az átigazolás lezárása, amely után a brazil védő csatlakozik a Milanhoz.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na szvl akkor közép-hátvéd posztra van Romagnoli, Musacchio és Caldara. Ez ugye nem elég, főleg úgy, hogy Caldara októberig nem bevethető és ha végre bevethető lesz, akkor se biztos hogy beszámítható játékos.
    Egy védőnek mindenképp érkeznie kell, ha ez Duarte, akkor legyen.

    Csakhát van egy Gabbia-nk is, aki a Bayern ellen szuperül teljesített, még akkor is ha tétnélküli meccs volt.
    Én imádtam. Már-már olyan jegyeket, mozdulatokat véltem benne felfedezni, mint anno Maldini-ben, Costacurta-ban vagy Nesta-ban. Intelligens és nagyon elegáns.
    Jó lenne, ha maradna és kapna lehetőséget. Szerintem már most van azon a szintem, mint Musacchio.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS