Marco Giampaolo 27 játékost nevezett az utazó keretébe az amerikai turnéra.

A piros-feketék szombaton délután indulnak az Egyesült Államokba, ahol két felkészülési mérkőzés vár a csapatra: július 24-én a Bayern München és július 28-án a Benfica lesz az ellenfél.

Giacomo Bonaventura a csapattal utazik Amerikába annak ellenére, hogy még nem áll készen a játékra. Mattia Caldara kimaradt a keretből és folytatja az egyéni edzésmunkát Milanellóban. Patrick Cutrone visszatért nyaralásából, míg Diego Laxalt, Lucas Paquetá és Franck Kessié nem vesz részt az amerikai turnén – ők később csatlakoznak a csapattársakhoz, amint véget ér a szabadságuk.

A MILAN KERETE AZ AMERIKAI TURNÉRA:

KAPUSOK:

Gianluigi DONNARUMMA, Antonio DONNARUMMA, Pepe REINA, Alessandro PLIZZARI;

VÉDŐK:

Davide CALABRIA, Andrea CONTI, Matteo GABBIA, Theo HERNÁNDEZ, Mateo MUSACCHIO, Alessio ROMAGNOLI, Ricardo RODRIGUEZ, Ivan STRINIC;

KÖZÉPPÁLYÁSOK:

Lucas BIGLIA, Giacomo BONAVENTURA, Marco BRESCIANINI, Hakan CALHANOGLU, Rade KRUNIC, Antonio MIONIC, ANDREA CAPONE;

TÁMADÓK:

Fabio BORINI, Gabriele CAPANNI, Samu CASTILLEJO, Daniel MALDINI, Patrick CUTRONE, Krzysztof PIATEK, André SILVA, SUSO.

A MilanNews szerint a csapat Bostonba utazik és az edzések a Harvard Egyetem létesítményeiben lesznek.

5 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Boston jó hely… Ráadásul Patriots-drukkerként számomra az Arrowhead és a Gillette is remek helyszín az elmúlt szezon miatt. És még az ellenfelek is jók. Ha a Bayernnel futott össze a Milan a BEK-ben vagy a BL-ben, akkor 4-ből 3-szor meg is nyerte a kupát. Amikor meg a Benficával döntőzött a csapat, abból is 2 trófea lett. A harmadik meccs meg Cardiffban lesz, ami ugyancsak jó jel, mivel az életben nem járt a városban a Milan.