Egybehangzó sajtóhírek szerint a Milan bejelentkezett a spanyol élvonalban szereplő Atlético Madrid támadójáért.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja szerint új név merült fel a támadó-szekció megerősítése érdekében és a kiszemelt Correa, az Atletico csatára. A hírt a La Gazzetta dello Sport is megerősítette a mai számában. A 24 éves játékos szélsőként és második csatárként egyaránt bevethető. Di Marzio azt állítja, hogy az argentin válogatott játékos nyitott a váltásra és igent mondott a Rossonerinek.

Az olasz újságíró megjegyzi, hogy Correa ára körülbelül 55 millió euró, amit a Milan vezetősége André Silva és Patrick Cutrone értékesítésével teremthet elő. Állítólag a klub Jorge Mendest bízta meg az üzlet lebonyolításával, ezáltal Cutrone a Wolverhamptonban, míg André Silva a Monacóban köthet ki.

A TMW szerint az Atletico készen állhat értékesíteni Correát, hogy utána megszerezze James Rodriguezt.

10 hozzászólás a bejegyzéshez

    • Szerintem is , minek eladni két elég jó csatért egy csatárért és akkor mi lesz ha a két csatárból az egyik lesérül vagy sárga lappos lesz akkor egy csatárral játszunk , inkább jó középpályást hoznánk azok is szoktak gólokat lőni hát nem .

  1. Őszintén szólva nulla darab La Liga meccset láttam tavaly, de csupán a számokra hagyatkozva nem jöttem lázba…A 3 szerzett gólját is csak egyféleképp tudom értelmezni. (3 gól 2 gólpassz, épp mint Cutrone) Elképzelhetetlennek tartom, hogy 55 milliót elvernénk erre, de talán még a transfermarkt-os árat, a 35 milliót se.

    • Azért Cutrone val sokan elfogultak mert Milan szive van, de ez a Correa gyerek futni és cselezni is tud. Nem csak agyatlanul futkosni a pályán,láttam pár meccset amikor csereként lépett pályára és rendre lendületet és gólokat hozott a csapat számára…