Az Aranylabdás játékos ügynöke a Casa Milanban járt, de az üzlet nagyon valószínűtlen.

Vlado Lemic, Luka Modric képviselője kedden a klub főhadiszállására érkezett és egy érdekes találkozón vett részt a Rossoneri vezetőségével. A Sky Sport Italia szerint a téma Modric helyzete és jövője volt. A horvát középpályás köztudottan jó kapcsolatot ápol a Milan igazgatójával, Zvonimir Bobannal.

A 33 éves középpályás leigazolása egy rendkívül nehéz és valószínűtlen kihívásnak ígérkezhet, ráadásul 2021-ig szerződés köti a Real Madridhoz. A Milan puhatolózik Modric ügynökénél és az esetleges tárgyalások megkezdése előtt a klubnak fel kell mérnie a lehetőségeket illetve megismerni a játékos szándékát.

A Marca és az AS egybehangzó jelentése szerint Modric nem szeretné elhagyni a Real Madridot, így a megszerzése álom maradhat a Milannak. Ráadásul problémát jelenthet a horvát középpályás óriási fizetése, ami évi 12,5 millió euró.

10 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Fura hír… Szívesen láttam volna Modric-ot bármikor, de már elszaladt felette is az idő.
  Már 33 éves és a Real biztos, hogy nem fogja olcsón adni, ráadásul a fizetése is eléggé megterhelő!
  Biztosan nagy segítség lenne, hogy eljussunk a 4. helyre szezon végén, de óriási árat fogunk érte fizetni.
  Akkor már miért nem Everton-ért fizetjük ki a 40 milliót?

  Új hír, Depay ügynökével tárgyalt Maldini. Modric-ot tartom jobb játékosnak, de inkább Depay-t hoznám.

 2. Érdekes Modric helyzete, mert Aranylabda ide vagy oda, nem biztos a helye a Real Madridban. Modric 34 éves lesz szeptemberben, Kroos nagy kedvence Zidane-nak, Pogbát is akarja (ha ő nem jön, valakit középre még valószínűleg vesznek), Casemiro helye tuti, Hazard most érkezett, persze nagy kérdés, hogy milyen rendszerben akarja játszazni Zidane a Madridot…

  Ha valamikor, akkor most még lehet pénzt kapni Modricért. Ráadásul a Madrid most úgy néz ki, új korszakot nyit, és ebbe a horvát már nem nagyon fér bele.

  Számára nem is visszalépés, hanem egyenesen zuhanás lenne a Real után a Milanba igazolnia. A Gazidis-féle játékospolitikába sem nagyon lenne beilleszthető egy ilyen transzfer. Úgyhogy kb. 5% esélyt látok rá, hogy érkezzen.