2022. szeptember 27., kedd

Belga klubok vinnék a Milan 19 éves csatárát

-

Két belga klub is érdeklődik a Milan saját nevelésű csatára, Frank Tsadjout iránt.

A 19 esztendős csatár a Milan utánpótlásában nevelkedett és az utóbbi három szezonban a Primavera csapatot erősítette. Tsadjout 73 mérkőzésen 26 alkalommal volt eredményes és kiosztott 11 gólpasszt.

A játékos ügynöke pénteken a Casa Milanban járt és találkozott a Milan vezetőségével. A találkozón Tsadjout jövője volt a fő téma. A Tuttosport és a Calciomercato beszámolója szerint az olasz csatárnak Belgiumból vannak ajánlatai, nevezetesen a KV Kortrijk és a KV Mechelen együttesétől.

Jó esély van arra, hogy Tsadjout távozik a nyáron, azonban arról még nincsenek információk, hogy kölcsönbe vagy végleg. A tehetséges csatár több Primaverás csapattársával ellentétben nem tagja az első csapatnak a felkészülési időszak alatt és ez egy újabb jel lehet a távozására.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. El kell érni a tárgyalásokon, hogy a szerződésébe bekerüljön egy vissza- vagy elővásárlási jog a Milan részére, vagy egy olyan záradék, mely szerint ha a belgák továbbértékesítik, a vételár bizonyos (10-20) százaléka a Milant illesse. Remélhetőleg Maldiniék átnézték a Galliani-éra szerződéseit, és tudják, hogy mit kellene másként csinálniuk.

  2. Hát igen. ha most eladjuk, akkor 8-10 millió üti a markunkat, amivel nyerünk egy kis pénzt. De ennek 4-5-szörösét tudjuk leakasztani, ha okosan gondolkodunk, akár 2-3 év múlva is.

    Én megértem, hogy jelenleg nem jobb, mint a Piatek, Cutrone, Silva trió-ból bármelyik, de ilyen fiatalon nem is lehet. Kölcsön kell adni, semmiféle opció nélkül 2 évre. 2 év múlva visszahívni és megnézni mit fejlődött. Ha látunk benne fantáziát, akkor maradhat 3.-4. számú csatárnak, ha nem akkor kell majd újra kölcsön, vagy eladni.

    Ha Giampaolo tényleg 2 csatáros taktikát akar alkalmazni, akkor a jelenlegi 3 csatárunk kevés lesz egy szezonra. Silva remélem nem marad, így 2 hely is kiadó lehet.
    4 csatár mindenképp kell, de a Maldini – Tsadjout párosból én is csak max. 1-et tartanék otthon és kell egy tapasztaltabb csatárt is hozni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS