Marco Giampaolo, a Milan új edzője kedden 29 játékossal kezdi meg a felkészülést a 2019/2020-as idényre és a névsorban ott van a 17 esztendős Daniel Maldini is.

Giampaolo kedden délután tartja meg első edzését Milanellóban, az előszezon első napján. A tervek szerint 29 játékost várnak az edzőközpontba, míg négy játékos a válogatottbeli kötelezettségek teljesítése után később csatlakozik a kerethez.

A két új szerzemény, Theo Hernández és Rade Krunic is ott van a listán.

Az utánpótlásból 7 játékos fog az első csapattal edzeni a következő hetekben, nevezetesen Tiago Djaló, Marco Brescianini, Andrea Capone, Antonio Mionic, Alessandro Sala, Gabriele Capanni és Daniel Maldini.

A MILAN KERETE A FELKÉSZÜLÉSI IDŐSZAKRA:

KAPUSOK: Gianluigi DONNARUMMA, Pepe REINA, Antonio DONNARUMMA, Alessandro PLIZZARI;

VÉDŐK: Davide CALABRIA, Mattia CALDARA, Andrea CONTI, Tiago DJALÓ, Matteo GABBIA, Theo HERNÁNDEZ, Mateo MUSACCHIO, Alessio ROMAGNOLI, Ricardo RODRIGUEZ, Ivan STRINIC;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Lucas BIGLIA, Giacomo BONAVENTURA, Marco BRESCIANINI, Hakan CALHANOGLU, Andrea CAPONE, Rade KRUNIC, Antonio MIONIC, Alessandro SALA;

TÁMADÓK: Fabio BORINI, Gabriele CAPANNI, Samu CASTILLEJO, Daniel MALDINI, SUSO, Krzysztof PIATEK, André SILVA.

A várakozások szerint Patrick Cutrone július 18-án, Diego Laxalt július 23-án, Lucas Paquetá július 30-án és Franck Kessié augusztus 5. illetve 10. között csatlakozik a csapattársakhoz.

A Milan magyar idő szerint július 24-én, hajnali 3:00-kor játssza első felkészülési mérkőzését ezen a nyáron. Az ellenfél a Bayern München lesz az Egyesült Államokban.

2 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. A névsor olvasása közben azért megmosolyogtam, hogy újra van Maldini a Milan keretében. 🙂 Remélem láthatjuk játszani egy-egy felkészülési meccsen. A koszovói csapat ellen simán kezdhetne. Tsadjout-ot kicsit hiányolom, de biztos okkal maradt ki vagy lehet sérült, nem tudom…