Theo Hernández után második nyári szerzeményét is bejelentette a Milan.

A klub már hetekkel ezelőtt megállapodott az Empoli együttesével Rade Krunic átigazolásáról, azonban bürokratikus okok miatt a hivatalos bejelentésre hosszabb időt várni kellett.

Hétfőn a Milan a hivatalos honlapján jelentette be Krunic érkezését. A 25 éves középpályás öt évre, azaz 2024. június 30-ig írt alá. Az átigazolási árát nem hozták nyilvánosságra, azonban korábbi sajtóhírek alapján a klub valószínűleg 8 millió eurót fizetett a játékjogáért.

Krunic 1993. október 7-én született egy bosnyák kisvárosban, Fočán. A pályafutását a szülővárosában kezdte a helyi csapatban, majd 2013-ban Szerbiába a Donji Sremhez igazolt, egy évvel később pedig csatlakozott a Borac Čačakhoz. Krunic 2015 nyarán aláírt az Empolihoz és egy hónappal a debütálása után megszerezte első gólját a Serie A-ban.

A bosnyák válogatott középpályás az előző idényben 33 bajnoki mérkőzésen 5 gólt illetve 6 gólpasszt jegyzett az Empoli színeiben.

6 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Hajrá, sok sikert neki!

  Bízom benne megmutatja a sok kételkedőnek hogy miért hozták ide Maldiniék. Adjunk neki időt. Padra jött, kiegészítő embernek tökéletes a Mauri-Monto-Bertok álomtrió helyére. A mentalitásával nem lesz gond, az fix. Amúgy szomorú, hogy gyakorlatilag kenterbe verte a statokkal bármelyik középpályásunkat.

  Ha beválik akkor nagyot nyerhetünk vele, ha meg nem, akkor csak pár millió bukó.

  • Azért az a kb 8 millió nekünk jelenleg nagyon is számít, főleg ha több ilyet igazolunk. Másrészről szerintem nem padra kell igazolnunk hanem versenyhelyzetet teremtve a kezdőbe. Azt, hogy ilyen összegből, hogy lehet kezdő szintű spílert venni látod én sem tudom…. 🙂

 2. Nekem semmi bajom nincs vele, hogy ilyen srácokat igazolunk.
  De azzal már van bajom, hogy CSAK ilyen srácokat igazolunk.

  Valljuk be őszintén, az eddigi igazolásaink egyáltalán nem jobbak, mint az elődjeik. Sőt én inkább az elődjeiket preferálom.

  Nincs túl sok esélyünk a BL-re eddig.
  Csak 3 csapatnál lehetünk rosszabbak. Juve, Napoli, Inter.
  A 4. helyért viszont óriási verseny lesz.

  Ezt az Everton srácot például szívesen elnéztem volna, vagy akit már 2 éve várok Memphis Depay.
  Ilyen kaliberű emberekkel már be lehetne biztosítani, hogy 3.-4. helyért ne majd imádkozni kelljen megint szezon végén.