Olasz sajtóhírek szerint megvan a megállapodás a Milan és az Empoli vezetősége között.

Rade Krunic után újabb középpályás érkezhet az Empoli együttesétől a nyári átigazolási időszakban. Csütörtökön a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban járt az Empoli sportigazgatója és állítólag a Krunic-üzlet véglegesítése mellett egy másik játékos is szóba került, nevezetesen Ismael Bennacer.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója szerint pozitívan alakult a találkozó a két klub között Bennacer jövőjéről. Mindkét fél kifejezte hajlandóságát az üzlet rövid időn belül történő lezárására. Van némi különbség a Rossoneri első ajánlata és a toszkán alakulat igénye között, de közel a végső megállapodás – közölte az általában jól értesült Di Marzio.

A 21 éves védekező-középpályás nagyszerű idényen van túl és felkeltette a Milan vezetőségének figyelmét. Bennacer 2017 nyarán 1 millió euróért szerződött az Empolihoz az Arsenal utánpótlásából.

A Sportmediaset a késő esti órákban arról számolt be, hogy a Milan és az Empoli megegyezett egymással Bennacer klubváltásáról, így az átigazolás szinte lezártnak tekinthető. A portál szerint a játékos 5 éves szerződést fog aláírni és évi 1,3 millió eurót kereshet Milánóban.

Továbbá Di Marzio is megerősítette, hogy megvan az egyezség Bennacer átigazolásáról.

Állítólag a Rossoneri mintegy 16 millió eurót (+1 millió € bónusz) fog fizetni Bennacer játékjogáért és Marco Giampaolo, a csapat vezetőedzője igent mondott a játékos érkezésére.

14 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Írnám hogy nagyon remélem hogy ez csak kacsa.. De sajnos Di Marzio az egyik leg megbízhatóbb alak.
  Egy 1 milliós játékost megveszünk 16+1 millióért…
  Ezeknek tényleg elmentek otthonról… MEgértem hogy vettek 8ért egy Kurnicet, mert kell a kispadra is ember.. de hogy vegyenek mégegyet 17ért a padra? Miközben a kezdőbe még nem jött senki?
  Mi az isten folyik itt? Valaki már kiállhatna és mondhatna pár dolgot, mert miközben Boban és Maldini arra enged következtetni hogy nagy terveink vannak, hiszen nem vennének ők részt egy esetleges klub leépítésben, addig az átigazolási piacon mintha dobálnánk ki a pénzt az ablakon.

  • Milyen 1 milliós játékosról beszélsz? Ezt már rövid idő alatt másodjára olvasom Bennacerről. Gondolkozz már. Olvasd már el mégegyszer kérlek a cikket. 2017-ben annyiért ment az Empolihoz, de az nem azt jelenti hogy 1 milliós játékos. Jézusom.

   Suso 1,5 millióért jött a Liverpoolból, akkor ő is 1,5 millió eurós játékos? Ez igen…

   Rohadt unalmas a folyamatos fanyalgás minden egyes bejegyzésnél. Ha szétszapuljuk a tagot attól még nem fog Isco érkezni helyette. Ez a gyerek speciel olyan szezont tolt egy hullagyenge csapatban hogy lefocizta az egész középpályánkat Calhanoglustól Kessiéstől Bigliástól, talán Bakayoko a kivétel, de ő is határeset.

 2. Én nem értem ezt…hogy süllyedtünk ide…nézem a (hivatalos) átigazolási híreket, egy Juve, de egy Inter is, vagy egy Napoli akik eddig is erősebbek voltak, tovább erősödnek, mi meg nagyon úgy fest hogy gyengülünk…a tippem az de ne legyen igazam, hogy nem leszünk bent az első hatban sem…egy olyasfajta csodában bízhatunk csak mint a Leicester bajnoki címe volt a PL-ben…ja de nekik volt EDZŐ-jük is….

 3. Nem értem itt az emberek problémáját. Szerintem az az Empoli amelyik kiesett a ligából erősebb középpályás sorral rendelkezett mint a Milan. Bennacer és Krunic is bőven felfelé lógtak ki a csapatukból és úgy érzem utóbbival nagyot fogott a csapat! Krunic elég zsákbamacska, de van egy érzésem, hogy Bonaventura-i magasságokig juthat. Nagyon tetszik ez az új típusú hozzáállás a vezetőségtől! Lehet hogy néha fel fogunk sülni egy egy igazolással, de az biztos hogy ha 10-ből csak 2 telitalálat lesz, akkor már nagyon jól végzik a dolgukat.