2022. szeptember 25., vasárnap

Beajánlottak egy chilei hátvédet a Milannak

-

A beszámolók szerint Guillermo Maripánt beajánlották a Milan vezetőségének.

A MilanNews értesülése szerint Paco Casal híres játékosügynök – Alessio Secco társaságában – hétfő reggel a Casa Milanban járt és felajánlotta Maripán játékjogát.

Maripán a spanyol élvonalban szereplő Alavésben játszik, posztja középhátvéd. A 25 éves védő tagja a Copa Américán szereplő chilei válogatottnak, amelynek színeiben eddig összesen 16 meccsen 2 gólt szerzett. Maripán az idényben alapember volt a klubjában, azonban a szezon végén bokasérülés miatt számos meccset kihagyott. A védő 23 bajnoki meccsen lépett pályára, ezeken 2 gól és 2 gólpassz a mérlege.

Egyébként a WhoScored szakportál beválasztotta Maripánt a szezon csapatába a La Ligában. A transfermarkt mintegy 15 millió euróra becsüli Maripán piaci értékét.

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sokan emlegetik itt Zapatát minden szinten, amikor egy ilyen hír jön. Én annak a híve vagyok h. a legjobb korban lévő csere embereket, amennyiben nem kap elég játékpercet 2 évente vmilyen szabályok szerint mozgatni kellene, ebben az UEFA is lehetne akár partner . A legjobb éveit padozta végig nálunk. Jöttek-mentek az edzők, de tartósan a kezdőbe sose fért be. Hogy ez jogos volt v. sem az már más kérdés. Így utólag tudom könnyű már mondani, de hamarabb kellett volna lelépnie. Remélem máshol még meg tudja mutatni, még lehet pár jó éve. Lehet h. ingyen lett volna a klubnak, de szerintem egyik félnek sem érdeke h. ezek után újra hosszabbítsanak.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS