2022. szeptember 27., kedd

Gomezt végleg megvásárolta a Palmeiras

A paraguayi válogatott védő összesen 20 mérkőzésen játszott a Milan színeiben.

-

Gustavo Gomez marad Brazíliában és a Palmeiras igényt tart rá a következő szezonban.

A 26 éves középhátvédet egy évvel ezelőtt adta kölcsön a Milan a brazil élvonalban szereplő Palmeirasnak, ahol 29 tétmeccsen 6 alkalommal volt eredményes. A megegyezés értelmében a Palmeiras 1,5 millió eurót fizetett Gomez kölcsönvételéért és a szerződésben szerepelt egy vásárlási opció.

Úgy tűnik, hogy a brazil klubnál elégedettek voltak Gomez teljesítményével, így a továbbiakban is igényt tartanak rá. A PalmeirasOnline.com beszámolója szerint a játékos ügynöke, Renato Bittar megerősítette, hogy a paraguayi válogatott védő marad.

“A Palmeiras örömmel megvásárolta Gomez játékjogát.” – mondta az ügynöke.

A hírek szerint a felek tavaly nyári egyezsége alapján Gomez játékjogáért 4,5 millió eurót kap a Milan, így a kölcsönvételi díjjal együtt a teljes átigazolási ár eléri a 6 millió eurót.

A LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • A tipikus, hogy a kölcsönvevő átvállalja a játékos fizetését, bár előfordul, hogy a a kölcsönadó “besegít”. Például amikor a Real 2007-ben kölcsönadta Cassanót a Sampdoriának, Fantantonio 4,2 milliós fizetéséből 3 milliót átvállalt. De a Milan is csinált ilyet, amikor Robinhót úgy adta kölcsön a Santosnak (2014), hogy a fizetését a két klub közösen állta (a bére 40%-át fizette a Milan). A Palmeirasnak tehát a Milan felé teljesítendő másfél milliós kölcsönvételi díjon felül még ki kellett fizetnie a paraguayi bérét is.

      Bertolacci… Hát igen. Minden idők legrosszabb középpályás igazolása volt a Milan részéről, bár ott van még szegény Redondo is, és úgy gondolom, a Biglia-transzferre sem lehetünk büszkék.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS