Több mint hét évet a Románál dolgozott, hamarosan a Milan sportigazgatója lehet.

Frederic Massara a legesélyesebb a Milan sportigazgatói pozíciójára, miután Igli Tare, a Lazio igazgatója visszautasította a klub ajánlatát. A La Gazzetta dello Sport szerdai számában arról ír, hogy Massara nagyon közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Milan vezetőségéhez és a jövőben sportigazgatóként dolgozzon a piros-feketéknél.

Gianluca Di Marzio, a Sky újságírója megerősítette, hogy Massara akár már ma aláírhatja a szerződését. Az 50 esztendős olasz szakember 2011 májusában csatlakozott a Romához és 2017-2018 között egy évet kihagyott. Massara egy héttel ezelőtt távozott a klubtól.

Massara közvetlenül Paolo Maldinivel dolgozhat együtt az átigazolásokon.

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Pastore, Ilicic, Lamela, Pjanic, Strootman, Marquinhos, Benatia, Manolas – a MilanNews szerint többek között az ő szerződtetéseiket lehet Massara nevével összekötni a korábbi állomáshelyeiről. Nem rossz, passzolhat a mostani projektünkhöz.

  2. Évekig, még Sabatini alatt, marha jól igazolt a Roma. Talán az utolsó év Sabatini távozása után már nem sikerült olyan jól, de azért csak sikerült a kis Kluivertet is rádumálni például. Annak a csapatnak is inkább edző, meg koncepcionális gondjai vannak egy jó ideje.