Tiémoué Bakayoko, a Milan francia középpályás a közösségi oldalán közzétett bejegyzéssel üzent a szurkolóknak és megköszönte a támogatásukat.

Véget ért a szezon és a Milan az ötödik helyen zárt a bajnokságban. A piros-feketék a következő idényben az Európa Ligában fognak szerepelni, sorozatban a harmadik alkalommal. Bakayoko jövőjéről továbbra sem született hivatalos döntés és a kölcsönszerződése június 30-án lejár.

Amennyiben a Milan nem él a 35 millió eurós vételi opciójával, akkor a 24 éves középpályás visszatér a Premier League-ben szereplő Chelsea-hez.

Bakayoko hétfő este az Instagramon mondott köszönetet.

“Kedves szurkolók!

A győzelem ellenére nem tudtuk elérni a célunkat, hogy az első négyben végezzünk és a BL-ben szerepeljünk a következő szezonban. A csalódottság nem töröl ki mindent és szeretnék köszönetet mondani.

Köszönöm a támogatásotokat, amely csodálatosabb és őszintébb lett a kezdeti nehézségek után. Köszönöm a szeretetet, amit kaptam tőletek, amikor nehezebb pillanatokat éltem át. Köszönöm a dalt, amely gyakran megszólal a fejemben. Köszönöm a bátorításokat, melyeket az utcán és a közösségi oldalakon kaptam. Hatalmas köszönet, amiért a San Sirót egy egyedülálló stadionná varázsoltátok. Köszönöm ezeket a csodálatos emlékeket, amelyek mindenhová örökké elkísérnek.

Hamarosan találkozunk!”

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

11 hozzászólás a bejegyzéshez

  • Azt gondolom nem szeretnélek meggyőzni…Teljesen mas aspektusból nezem a vilag fociját mint te – ezért esélytelen,hogy egyetertsünk. Azert az álláspontomat leírom.

   Korábban felsoroltam 10 olyan klubot akik a vilag futballjának meghatarozó,ikonikus giga klubjai…mindíg azok maradnak,mert maradandót alkottak többször hosszú évtizedeken át….az AC MILAN ezen klubbok közé tartozik !

   Az Arsenal olyan a Plben mint a Lazio olaszban…nagyobbacska klubbocska semmi extra néha 25 évenként vmi…..ilyen klub európában van 100-120…nem egy nagy vasziszdasz…

   Soha egyik sem lesz olyan szintű klub mint a Milan….de az arsenalnak még azert is cink,mert ha mi az elmúlt 10 évben olyan büdzsével dolgozhattunk volna mint az arsenal akkor 10 év alatt nyertünk volna minimum 2 Blt vilag kupát scudettót eu szuper kupat stb….. csak hogy értsd…..

   Az hogy jelenleg a PL támogatasa olyan szintű anyagilag,hogy a kieső angol csapat sőt a 2.osztály első 5-8 helyezwtje is több pénzt kaszíroz mint mi a Milan….no ez lesz az eu foci halála FFPstől együtt…..

   Az hogy egy Wolverhampton úgy igazol le egy 70 misis jatékost hogy meg sem kottyan neki….ez vicc….. és borzasztó sz@r iránya a focinak !!!

   Sajnos MR.G arsenalt akar csinálni a Milanból….nem fog összejönni,csak ezt ez az afrikai suttyó még nem tudja a klub identitása sokszorosan gagyidisz felé nő….amikor ő még csattogós lepket tologatott akkor Cesare Maldini már a BEK serleggel pózolt……

   Ennyi….nem akarlak meggyőzni de ez az én aspektusom !

 1. Amúgy mi a bajod Gazidisel ,az hogy menesztette az általad is sokat kritizált Gatusot vagy ,hogy lemondott Leonardo vagy csak láttad ,hogy most ez a divat?

  Valóban olyan az Arsenal mint a Lazio az olasz bajnokságban ,csak a különbség ,hogy a két bajnokság között ég és föld a különbség az Arsenal egy PL bajnok 2 BL döntős és egy EL döntős mögött lett 5., tehát össze tehetjük a 2 kezünk ha 1-2 éven belül az Arsenal szintjén leszünk.

  Máskülönben ez a folyamatos múltban éles egyre szánalmasabb, oké sok mindent megnyertünk ,voltak legendás játékosaink de az már a múlt , tessék a jövő felé kacsintgatni és új legendákat termelni ne a régieket síratni.